• Gratis verzending. Vanaf €69.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Nike Air Max 90

Nike Air Max 90
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Nike Air Max 90 | SNEAKERS

De Nike Air Max 90 is een sneaker van het merk Nike en werd in 1987 geïntroduceerd. Nike Air Max 90 sneakers hebben een luchtkussen in de hak, dat bij de meeste modellen aan de zijkant zichtbaar is door een strip van doorzichtige kunststof. De Nike Air Max 90 sneakers zijn altijd high-tech geweest. Er wordt de nieuwste technologie voor gebruikt. De sneakers zijn ontwikkeld voor het hardlopen en daar worden ze nog steeds voor gebruikt. Het is een schoen die goed te gebruiken is voor diverse sporten en als vrijetijdsschoen. Alle varianten zijn erg populair en zijn inmiddels in vele kleuren beschikbaar.

Nike | Het merk

Nike sneakers staan bekend om de goede kwaliteit en comfort van de sneakers. Nike sneakers zijn altijd goed en strak afgewerkt. Daarnaast kan je verwachten dat je comfortbal kunt lopen op je Nike sneakers. Wat minder bekend is, is dat Nike eerst alleen een merknaam was. Die gebruikt werd voor verschillende modellen. Het bedrijf is opgericht onder een andere naam, maar sinds 1978 is de bedrijfsnaam verandert naar Nike. Het logo van Nike, de Swoosh, is inmiddels een van de bekendste logo’s ter wereld. Het logo is in 1971 ontworpen en sinds 1972 worden de sneakers van Nike voorzien van de Swoosh. De eerste Nike Sneaker met de Swoosh was de zogenaamde ‘Moon Shoe’. De sneaker werd verstrekt aan atleten die meededen aan de kwalificaties voor het Amerikaanse Olympisch atletiekteam.

Hét Nike Air Max 90 comfort

Als je op zoek bent naar sneakers met uniek comfort, dan zit je natuurlijk goed bij onze Nike collectie. Maar het kan zijn dat de Nike Air Max 90 toch niet helemaal jouw model is. Ook dan zijn er andere opties, bekijk bijvoorbeeld eens de Nike Air Force 1. Over het algemeen wordt deze sneaker gezien als iets minder grof en zijn gemakkelijker te combineren met diverse outfits.

Verder hebben we ook Nike Air Max 90 voor kinderen en de Nike Air Max 1 voor kinderen in onze collectie.