• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Nike Sneakers

0 van 0 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Er zijn helaas geen sneakers gevonden.

Nike Air Max Light | SNEAKERS.nl

De Nike Air Max Light is in de basis een Air Max, maar is zo licht als de moderne runners. Dat zit wel zo lekker. Deze Nike Air Max light kwam oorspronkelijk uit tussen de iconische Air Max 1 en Air Max 90. Hij is volledig ontwikkeld uit textielsoorten (mesh) en kunstof, waardoor de sneaker niet onnodig verzwaard wordt.

Nike Air Max Light - SNEAKERS.nl

In 1990 opent Nike zijn Nike World Campus en eerste Niketown. In 1991 winnen Michael Jordan en zijn Chicago Bulls hun eerste NBA-kampioenschap. Op de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona draagt elke medaillewinnaar van het Amerikaanse atletiekteam Nike, dit is tot de dag van vandaag door een exclusieve overeenkomst zo gebleven. Nike begint in 1993 met het inzamelen van oude Nike sneakers, om ze te recyclen en als grondstof voor de ondergrond van atletiekbanen te gebruiken. Nike sluit in 1995 een overeenkomst met het nationaal voetbalelftal van Brazilië.

Nike Air Max Light - SNEAKERS.nl

In 1996 werd Niketown New York geopend. In datzelfde jaar wint Michael Johnson gouden medailles op de Olympische 200 meter (atletiek) en 400 meter (atletiek) op speciaal voor hem vervaardigde gouden Nikeschoenen. Tiger Woods sluit een overeenkomst met Nike in 1996. In 1998 produceert Nike zijn eerste golfballen. In 1999 Nike opent zijn nieuwe Europese hoofdkantoor in Hilversum.