• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Nike Air Max Thea

0 van 0 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Er zijn helaas geen sneakers gevonden.

Nike Air Max Thea | SNEAKERS.nl

De Nike Air Max Thea is een van de nieuwere modellen in de Nike Air Max collectie. Alle comfortabele voordelen van de Nike Air Max zijn terug te vinden in dit model, maar dan iets verfijnder. Je zou de Air Max Thea ook wel het zusje van de Nike Air Max 1 kunnen noemen.

De Nike Air Max Thea - SNEAKERS.nl

Nike, is een Amerikaans concern. Het logo van de onderneming, de Swoosh, is een van 's werelds herkenbaarste en bekendste merktekens. Bill Bowerman en Phil Knight richtten het bedrijf in 1962 onder de naam "Blue Ribbon Sports" (BRS) op en veranderden in 1978 de naam in Nikè, naar de Griekse godin van de overwinning. Behalve haar hoofdmerk Nike behoren de merken Air Jordan, Bauer en Converse ook tot Nike, Inc. Oprichter Philip Knight is momenteel voorzitter van de Raad van Bestuur en Mark Parker is de CEO ('algemeen directeur') en president van de Naamloze Vennootschap. Nike had in 2006 een omzet van 17.7 miljard dollar en over de hele wereld 26.700 werknemers in dienst.

Nike historie - SNEAKERS.nl

Het hoofdkantoor van Nike is gevestigd in Beaverton, Oregon. Het hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika is sinds 1999 gevestigd in Hilversum. Het Europese distributiecentrum is gelegen in Vorst in België. Sinds 1994 worden van hieruit de schoenen en kleding van Nike verdeeld over Europa, het Midden-Oosten en Afrika, kortweg EMEA. Sinds oktober 2007 worden er ook toebehoren (ballen, drinkbussen, sokken e.d.) van hieruit verdeeld. Hiervoor heeft Nike een nieuw gebouw neergezet ter waarde van 25 miljoen euro. Dus zorg dat jij de Nike Air Max Thea in huis haalt. Alleen op SNEAKERS.nl hebben we het beste aanbod voor jou!

Nike Air Max | Een ander familielid

Een andere populair model uit de Nike Air Max collectie is zonder twijfel de Nike Air Max 90. Dit model is een grovere variant. De dikke zool is voorzien van de Nike Air technologie, waardoor je comfortabel loopt. De strakke afwerking is zoals je gewend bent Nike.