• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Nike Sneakers

0 van 0 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Er zijn helaas geen sneakers gevonden.

Nike Air Trainer | SNEAKERS.nl

Nike Air Trainer - Geïnspireerd door de rustgevende eiland landschap, de Nike Air Trainer 1, Nike Air Trainer 2 en Nike Air Trainer 3 vertrekken uit de contrasterende ontwerp wachten voor drie ingetogen kleurstellingen. Wij hebben deze modellen speciaal voor jou geselecteerd op SNEAKERS.nl. Bestel je Nike Air Trainer via SNEAKERS.nl. 

Nike Air Trainer - SNEAKERS.nl

Elk silhouet maakt gebruik van een tonale esthetische met zachte premium leder op de bovenste, kraag voering en handtekening band. Voor de Nike Air Trainer 1 Mid, Light Redwood stroomt over de vormgeving, die lijkt rode klei gevonden onder het binnenland bodem. Vervolgens, de Nike Air Trainer 2 is ingericht in een Crystal Mint afwerking en gespikkelde tussenzool, een knipoog naar de grote oceaan die het land omringt. Voltooiing van de verpakking, de Nike Air Trainer 3 functies Pale Shale tinten, het nabootsen van de zandige oevers die bezoekers uit de hele wereld te verwelkomen.

Nike Air Trainer - SNEAKERS.nl

Ontspan in een legendarische trainer. De Nike Air Trainer 1 & 2 & 3 is een échte aanwinst voor je sneakerkast. De Nike Air Trainer zijn een genot voor aan je voet. Mocht je vragen hebben over je maat, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van SNEAKERS.nl.