• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Nike Air VaporMax

0 van 0 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Er zijn helaas geen sneakers gevonden.

Nike Air VaporMax | SNEAKERS.nl

De Nike Air VaporMax is een opvallende sneaker die laatste maanden erg gewild is in de sneakerwereld. Comfort, strak design en een uitstraling die we van Nike gewend zijn. Dat maakt deze sneakers zo’n succes.

NIKE AIR VAPORMAX

De Nike Air Vapormax Plus is een coole sneaker en is erg licht van gewicht. De sneaker bestaat uit textiel en synthetische materialen. De sneaker is zowel in het wit als in het zwart beschikbaar. Hierdoor is de sneaker perfect te combineren met jouw zomerse en winterse outfit. Het is een erg flexibel model en zoals al eerder benoemd is de sneaker erg licht van gewicht. De hippe sneaker is zeer comfortabel door de zichtbare Air die het model biedt en is dus een goede sneaker om lange afstanden te kunnen lopen. Daarnaast is het een sneaker helemaal van deze tijd en is het daarmee een erg gewild model.

Het merk

Nike is een Amerikaans concern met zo’n ongeveer 74.000 werknemers in dienst is één van de sneakersgiganten in de huidige markt. Het merk produceert vooral sportschoenen maar daarnaast kun je er ook voor kleding terecht. 

NIKE | LEUK FEITJE

Er gaat een verhaal rond dat de vrouw van mede-oprichter Bill Bowerman een keer voor het ontbijt wafels bakte. De mede-oprichter bedacht dat als de structuur van een zool in de schoenen hetzelfde zou zijn als de wafels, de schoen meer steun zou bieden. Uiteindelijk zijn ze tot de conclusie gekomen dat dit inderdaad een bijdrage leverde aan het comfort en zo bijdroeg aan betere prestaties. Zo zou de zool tot stand zijn gekomen.

Op zoek naar andere sneakers van Nike. Neem een kijkje naar de Nike Air Max 1.