• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Nike Dualtone Racer

2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Nike Dualtone Racer | SNEAKERS.nl

De Nike Dualtone Racer is een model wat geïnspireerd is op echte hardloopschoenen. De sneaker is erg licht van gewicht en zit goed strak om de voet. In tegenstelling tot veel Nike sneakers heeft dit model geen zichtbare voetdemping, toch biedt deze sneaker jou een comfortabele gevoel en genoeg steun. De sneaker oogt sportief en is een mooie nieuwe uitbreiding van onze Nike collectie. De Nike Dualtone Racer is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten en maten, neem een kijkje op pagina om de verschillende kleuren te bekijken. 

NIKE DUALTONE RACER

Binnen onze collectie is de sneaker te verkrijgen in maar liefst twee kleuren, grijs en zwart. De sneaker bestaat voor een groot deel uit mesh en heeft een goede ventilatie. De sneaker is geschikt voor verschillende gelegenheden, ze zijn geïnspireerd op hardloopmodellen maar, je kunt ze bij andere gelegenheden makkelijk aan.

NIKE | LEUK FEITJE

Nike koppelde een belangrijke succesvolle influencer aan het grote merk, vele van jullie zullen hem herkennen als basketballer maar het is een man die zijn geld nu verdiend op een andere manier. Micheal Jordan! Er wordt geschat dat hij nu nog steeds ongeveer $50 miljoen per jaar verdiend en is daar mee de best betaalde atleet bij het grote Amerikaanse concern. De sneakers die hij voornamelijk heeft gepromoot zijn de Air Jordan’s, dit is een vrij grove basketbal schoen die mede door de man zelf erg populair is geworden.  

Zoek jij toch andere sneakers? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze gehele collectie aan adidas sneakers.