• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Nike Free Run

0 van 0 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
80

Er zijn helaas geen sneakers gevonden.

Nike Free Run | SNEAKERS.nl

De Nike Free Run is een running sneaker van Nike die zeer comfortabel zit en erg licht is van gewicht. We kennen de Nike Free Run vanaf 2004. Toen werd de eerste Nike Free Run geproduceerd met als doel een running sneaker met zo min mogelijk beperkingen voor de voet waardoor de voetspieren optimaal benut worden. Dit maakt de Nike Free Run een echte running sneaker. Echter, zien we steeds vaker dat onze sneaker freaks deze running sneaker als casual sneaker dragen. Vanaf de eerste productie van de Nike Free Run zijn er meerdere varianten geproduceerd. 

De Nike Free Run

De zool van de Nike Free Run is zo ontworpen dat er de best mogelijke flexibiliteit ontstaat. Voor de runners is het comfort ongekend. Dat de Nike Free Run ook nog eens enorm ligt is maakt het de perfecte running sneaker. Wil je meer weten over de Nike Free Run? Bekijk dan eens de pagina over de Nike Free Run.

Varianten van de Nike Free Run

De Nike Free Run kent sinds 2004 vele varianten. De Nike Free Run 3.0 heeft bijvoorbeeld in fijnere zool dan de Nike Free Run 7.0. De Nike Free Run 7.0 wordt ook wel de running sneaker met de beste demping genoemd. Dit, omdat de zool wat groffer is met een dieper profiel. Bekijk de sneaker op SNEAKERS.nl of in onze SNEAKERS winkels.