• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Over ons

Historie

SNEAKERS is een schoenenketen met vestigingen door heel Nederland. Sinds 1997 bedienen we onze klanten met collecties van de bekende sneaker merken, zoals: Nike, adidas, Converse, Vans, New Balance en PUMA. Sinds 2012 leveren we de sneakers ook via onze webshop.

Onze winkels

Met trots maken wij kenbaar dat we momenteel 47 SNEAKERS filialen hebben door het land. Recent geopende vestigingen zijn Amersfoort, Maastricht, Nijmegen en Rotterdam Lijnbaan.Onze missie is het aanbod van sneakers landelijk zo goed mogelijk te verzorgen en de eerste keuze sneaker winkel te worden door de kijk op fashion. Door alle SNEAKERS in het land kan iedere consument eenvoudig de collectie aanschouwen en met de mooiste sneakers aan de voeten over straat. Daarnaast heeft SNEAKERS een vast bestand aan trouwe klanten, ofwel onze SNEAKERS Members. Deze fans twijfelen niet aan waar ze hun sneakers kopen en gaan keer op keer naar onze vestigingen in zijn of haar buurt. Wil je ook een Member worden en genieten van kortingen? Bekijk dan onze MemberCards pagina, of ga naar een Store in je buurt en schrijf je in!

Onze mensen

Elke SNEAKERS heeft een storemanager die met enthousiasme, plezier en passie zijn/haar taken uitvoert. Zo sturen ze de collega's aan en bedienen de klanten op een zo goed mogelijke manier. Ons winkelpersoneel heeft uiteraard een passie voor sneakers en weten alles van de merken, de modellen, collecties en exclusieve sneakers. Naast dat SNEAKERS uiteraard sneakers verkoopt, bevat het assortiment ook fashion producten. Ons personeel weet dan ook goed te combineren, adviseert over outfits en zorgen ervoor dat je tevreden de winkel verlaat. Is een maat niet op voorraad? Geen nood! Je maat kan besteld worden via een andere SNEAKERS óf via de webshop.

Onze webshop

Sinds 2012 is SNEAKERS ook online actief met de webshop. Op 20 augustus 2014 is er een nieuwe webshop gelanceerd met de nieuwste technieken daarin verwerkt, zodat elke consument een unieke gebruiksvriendelijkheid en service ervaart. Tevens is SNEAKERS ook actief op Facebook en Instagram. SNEAKERS Members kunnen via deze weg de pagina’s liken en volgen. Hierdoor komen ze in aanmerking voor extra korting op sneakers. Op Facebook posten we niet alleen regelmatig updates over de collectie, maar vooral ook leuke acties waarmee je korting kunt krijgen op sneakers. Wat moet je dus doen? Naar een SNEAKERS en je inschrijven als Member voor korting. Volg onze Facebook en Instagram pagina om op de hoogte te blijven van de nieuwste sneaker trends en ontwikkelingen. 

ONS HOOFDKANTOOR

Sneakers Stores B.V.
Zanddonkweg 1
5144 NX Waalwijk
Tel.: 0416 - 745 180
E-mail: webshop@sneakers.nl
KvK-nummer: 37119901
BTW-identificatienummer: NL 8152.50.447.B01