Over ons

Historie

Sneakers Stores BV. is een schoenenketen met vestigingen door heel Nederland. Sinds 1997 bedienen we onze klanten met de tofste collecties van de bekende sneaker merken zoals Nike, adidas, Converse, Vans, New Balance en BK. Sinds 2012 leveren we de sneakers ook via onze webshop.

Onze winkels

Met trots maken wij kenbaar dat we momenteel 46 Sneakers Stores hebben door het land. Recent geopende vestigingen zijn Amersfoort, Maastricht, Nijmegen en Rotterdam Lijnbaan. Onze missie hier is het aanbod van sneakers landelijk zo goed mogelijk te verzorgen. Door alle Sneakers Stores in het land kan iedere consument eenvoudig de collectie aanschouwen en met de tofste sneakers aan de voeten over straat. Het mooie aan dit alles is dat elke Sneakers Store een vast bestand aan trouwe klanten heeft, ofwel onze Sneakers Members. Deze fans twijfelen niet waar ze hun sneakers halen en gaan keer op keer naar onze vestigingen in zijn of haar buurt. Wil je ook Member worden en genieten van relaxte kortingen? Check dan onze Membercards pagina, of ga naar een Store in je buurt en schrijf je in!

Onze mensen

Elke Sneakers Store heeft een storemanager die met enthousiasme, plezier en passie de zijn taken uitvoert. Zo sturen ze de collega's aan en bedienen de klanten op een zo goed mogelijke manier. Ons winkelpersoneel heeft uiteraard een passie voor sneakers en weten dus alles van de merken, de modellen, collecties en exclusieve sneakers. Naast dat Sneakers Stores uiteraard sneakers verkoopt, bevat het assortiment ook fashion producten. Ons personeel weet dan ook goed te combineren, adviseert over outfits en zorgen ervoor dat je tevreden de winkel verlaat. Is een maatje niet op voorraad? Geen nood! Het personeel bestelt de maat via een andere Sneakers Store óf via de webshop.

Onze webshop

Sinds 2012 is Sneakers Stores BV. ook online actief met de webshop. Op 20 augustus 2014 werd een nieuwe webshop gelanceerd met de nieuwste technieken daarin verwerkt, zodat elke consument een unieke gebruiksvriendelijkheid en service ervaart. Omdat online steeds belangrijk wordt zijn voor onze klanten ook actief op Facebook, Twitter en Instagram. Sneakers Members hebben de pagina's al geliked en volgen ons. Waarom? Voor vette korting en gratis sneakers natuurlijk. Op Facebook posten we niet alleen regelmatig leuke updates over de collectie, maar vooral ook toffe actief waarmee je korting of gratis sneakers kunt winnen. Wat moet je dus doen? Naar een Sneakers Store en je inschrijven als member voor korting, Facebook liken om gratis sneakers te winnen en onze Instagram volgen voor de nieuwste collecties.

See you soon online or in one of our Sneakers Stores!

ONS HOOFDKANTOOR

Sneakers Stores B.V.
Zanddonkweg 1
5144 NX Waalwijk
Tel.: 0416 - 745 180
KvK-nummer: 37119901
BTW-identificatienummer: NL 8152.50.447.B01