• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

puma blaze of glory

Puma Blaze Of Glory in 2016

De Puma Blaze Of Glory is een van de meest comfortabele loopschoenen die Puma ooit geproduceerd heeft. De Blaze Of Glory van Puma werd voor het eerst geïntroduceerd in 1993. Tegenwoordig staan de consumenten in de rij om de Blaze Of Glory te bemachtigen die in samenwerking met SneakerFreaker, Ronnie Fieg en Sneakerness zijn uitgebracht. De Blaze Of Glory heeft een futuristische uitstraling wat de schoen super vet en modern maakt. De Blaze Of Glory heeft een uniek silhouet en kant systeem dat een perfecte pasvorm en een onderscheidende stijl levert. Hoewel deze toffe sneaker van Puma is, is er nergens de welbekende streep van Puma op de zijkant te bekennen. Uiteraard wel de bekende poema op de hiel.

Historie van de Puma Blaze of Glory

Deze Blaze of Glory (BoG) dateert al uit het jaar 2008. Dat is als zo'n 8 jaar geleden dus. Ondanks dat gaan de roots nog dieper en dateren terug tot 1993 toen de Puma Disc Blaze verscheen. Toen al werd de Trinomic technologie toegepast wat momenteel steeds verder geïnnoveerd is. De Disc Blaze werd de basis van de Blaze of Glory en R698 zoals we die nu kennen.  

The PUMA Blaze Of Glory soon online @ SNEAKERS.nl

Afgelopen seizoen ontvingen we van Puma de eerste Blaze of Glory Pack. Dit was de Yin Yang Pack in de stijlen wit en zwart voor dames én heren. Dit was al een groot succes, maar we verwachten dat in 2016 de populariteit alleen maar zal stijgen.

Puma Blaze of Glory

In 2016 verwachten we een tiental nieuwe Blaze of Glory sneakers. Het ligt eraan uit welke pack je de sneaker kiest, maar meestal bestaat het bovenwerk gedeeltelijk uit leer en/of mesh en zijn de tech lagen van leer en/of mesh. Het mesh dat op de sneaker zit heeft een ademende en ventilerende werking. Het is een soepele schoen waar je lekker comfortabel mee loopt op de rubberen zool, die dempt, buigt en stabiliseert. De Trinomic dempingstechnologie van Puma is verwerkt op de gehele lengte van de sneaker. De kraag bestaat geheel uit neopreen , wat het wegzakken van de tong voorkomt en de sneaker goed om je voet valt én in model blijft. Zie jij jezelf al helemaal in deze vette sneakers lopen? Blijf dan op de hoogte voor de release datum bij ons @ SNEAKERS.nl want wij kunnen jou verzekeren dat de Blaze Of Glory echt een ding wordt in 2016.