• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA sneakers

PUMA Cali
20 van 120 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 100
20 van 120 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 100

PUMA sneakers | SNEAKERS.nl

PUMA ontstond in 1948 door een vete tussen de gebroeders Dassler. Rudolf Dassler richtte het merk PUMA op terwijl zijn broer adidas ontwikkelde. Nu zijn beide merken uitgegroeid tot topmerken in de sportbranche en zijn een groot leverancier aan SNEAKER.nl.

PUMA sneakers

De PUMA sneakers in onze collectie bevatten voor een groot deel PUMA Suede modellen. Deze klassieke PUMA sneakers zijn enorm populair en kennen een ware achterban aan fans. Naast de PUMA Suede leveren wij ook andere modellen, zoals de PUMA Basket en de PUMA Tsugi.

PUMA heren sneakers

De heren sneakers collectie van PUMA bevat veel nieuwe producten, zoals de PUMA Ignite en de Tsugi. De meeste nieuwe PUMA sneakers zijn zwart of groen. Geen gekke kleurencombinaties maar effen kleuren. Hiermee lijkt het Duits merk een bepaalde trend neer te zetten op het gebied van heren sneakers.

PUMA dames sneakers

Wat de dames sneakers van PUMA betreft, komen vooral zwart, roze en een beetje grijs terug in de nieuwe collectie. Erg populair zijn da platform sneakers. Hiernaast komen de klassiekers weer terug zoals de Basket en de Suède modellen.

PUMA SUEDE

De PUMA Suede is een echte klassieker van PUMA. Dit model werd als in 1968 voor het eerst geproduceerd. Sinds dien zijn er veel kleurcombinaties ontwikkeld. Van de PUMA Suede zijn vooral de basiskleuren zwart, grijs, wit, blauw en bordeaux populair. Op SNEAKERS.nl hebben dan ook een vast breed assortiment aan PUMA Suede, maar zorgen elk seizoen opnieuw voor nieuwe kleurcombi's en andere PUMA modellen.

Op de PUMA herenPUMA dames en PUMA kids pagina kun je gericht en simpel op zoek naar jouw favoriete PUMA's! Onze webshop beschikt over een breed assortiment PUMA sneakers. Wil je jouw sneakers toch passen voordat je een bestelling plaatst? Bezoek dan één van onze 47 fysieke winkels in Nederland.