• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA sneakers

PUMA
11 van 11 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
80
11 van 11 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
80

PUMA sneakers | SNEAKERS.nl

PUMA ontstond in 1948 door een vete tussen de gebroeders Dassler. Rudolf Dassler richtte het merk PUMA op terwijl zijn broer adidas ontwikkelde. Nu zijn beide merken uitgegroeid tot topmerken in de sportbranche en zijn beide van grote waarde in onze collectie op SNEAKERS.nl.

PUMA sneakers

De PUMA sneakers in onze collectie zijn heel verschillend. We hebben klassiekers als de PUMA Basket, maar ook nieuwe modellen zoals de PUMA Thunder. De populariteit van PUMA is nog altijd groeiend. Door het brede assortiment aan PUMA sneakers lukt het PUMA om verschillende doelgroepen aan te spreken. Het gebruik van kleur, de verschillende modellen en het comfort van de PUMA sneakers zijn van groot belang voor de populariteit.

PUMA heren sneakers

De heren sneakers collectie van PUMA bevat veel nieuwe producten, zoals de PUMA RS-0. Er zijn verschillende variaties op deze PUMA sneaker uitgebracht. Het design, comfort en kleurgebruik is belangrijk en uniek voor deze sneaker. Het ontwerp van de sneaker spreekt aan en maakt het mogelijk voor PUMA om te variëren met kleur.

PUMA dames sneakers

De PUMA sneakers voor dames kennen veel exclusieve modellen speciaal voor dames, zoals de PUMA Basket Heart en de platform sneakers. Regelmatig worden de PUMA sneakers voor dames uitgebreid met nieuwe modellen. Een van de nieuwste modellen speciaal voor dames is de PUMA Cali. Deze PUMA sneaker heeft een strak design met een aantal opvallende details, bovendien biedt de sneaker een uniek loopcomfort. Al met al zeker een sneaker die zeker niet mag ontbreken in jouw sneakercollectie!

PUMA SUEDE

De PUMA Suede is een echte klassieker van PUMA. Dit model werd in 1968 voor het eerst geproduceerd. Sindsdien zijn er veel kleurcombinaties ontwikkeld. Nog altijd is de PUMA Suede zowel onder dames, heren en ook kinderen erg geliefd. Het ontwerp van de sneaker is eenvoudig en valt juist daardoor toch op tussen andere sneakers.

Op de PUMA heren sneakersPUMA dames sneakers en PUMA  kindersneakers pagina kun je gericht en simpel op zoek naar jouw favoriete PUMA sneakers! Wil je jouw sneakers toch passen voordat je een bestelling plaatst? Bezoek dan één van onze 47 fysieke winkels in Nederland.