• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Puma Leadcat

7 van 7 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
7 van 7 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Puma Leadcat | SNEAKERS.nl

De PUMA Leadcat is een comfortabele slipper. Van PUMA sneakers verwachtten we natuurlijk al de nieuwste modellen, maar met deze slipper voegt PUMA ook op dat gebied iets nieuws toe. Het voetbed is voorgevormd, waardoor je je voet gemakkelijk op het rubberen voetbed plaatst. Doordat de zool van rubber is houdt je grip in verschillende omstandigheden en op wisselende ondergronden. De PUMA Leadcat is niet zomaar een slipper, maar een stijlvolle variant op de welbekende badslippers. Met de PUMA Leadcat aan je voeten ben je een opvallende verschijning en zal iedereen zich afvragen hoe je aan de pareltjes komt.

De PUMA Leadcat in detail

Zoals gezegd heeft de PUMA Leadcat een voorgevormd voetbed voor extra comfort. De band die over je voet loopt, zorgt ervoor dat de slipper goed aan je voeten blijft zitten tijdens het dragen. Een uniek detail aan de PUMA Leadcat is dat de band van satijn is. Dit geeft de slipper een elegantere uitstraling dan andere slippers. Hierdoor ben je met de PUMA Leadcat aan je voeten meteen een stijlvolle verschijning. Op de band is het merklabel van PUMA bevestigd. Met de PUMA Leadcat kan je in stijl naar het zwembad of het strand, maar zeker ook als je de stad in gaat. De PUMA Leadcat maakt hoe dan ook je zomerse outfit helemaal compleet.

Het verhaal van PUMA

De historie van PUMA is een welbekend verhaal. PUMA is ontstaan uit een familieruzie. De broers Dassler hadden samen een schoenenbedrijf maar kregen onenigheid over het te voeren beleid. De wegen van de broers splitsten zich af in adidas voor de ene broer en PUMA voor de andere broer. Inmiddels zijn beide merken uitgegroeid tot wereldspelers. PUMA heeft de afgelopen tijd veel mooie modellen op de markt gebracht, die goed inspelen op de laatste trends. De PUMA Thunder en de PUMA Cali zijn hier goede voorbeelden van.