• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA Basket Heart

PUMA Basket Heart
3 van 3 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
3 van 3 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

PUMA Basket Heart | SNEAKERS.nl

De PUMA Basket Heart is een populair model van PUMA. De sneaker is een echte klassieker maar met eigen unieke details. Zo heeft de PUMA Basket Heart overdreven, grote veters, dit geeft de sneaker een elegante uitstraling. Er zijn zelfs een aantal varianties met satijnen veters, die de sneaker nog net iets vrouwelijker maken. De sneaker doet je misschien denken aan de PUMA Basket en eigenlijk is de PUMA Basket Heart ook het vrouwlijkere antwoord op de klassieker. De originele details zijn gebleven en de grootste aanpassing zijn de veters. Een voordeel van de PUMA Basket Heart is dat aan de binnenkant ook elastiek verwerkt is, waardoor de sneakers hoe dan ook aan je voeten blijven zitten en de veters meer een sierfunctie hebben gekregen.

Waarom de PUMA Basket Heart kiezen?

Wij leggen graag uit waarom je voor de PUMA Basket Heart zou moeten kiezen. De PUMA Basket Heart is namelijk een echte klassieker in een modern jasje. Het eerste model had een bovenwerk van lak een rubberen zool. Veel modellen hebben nog steeds dit bovenwerk van lak, maar inmiddels zijn er al vele verschillende kleuren verschenen. Een van de nieuwere varianten heeft een bovenwerk dat net zo zacht is als je eerste teddybeer. Daarnaast is de PUMA Basket Heart natuurlijk verkijgbaar voor dames, maar ook in kleinere maten, zodat de kleinere meisjes ook stijlvol met de sneaker op pad kunnen gaan. Als je met de PUMA Basket Heart naar school gaat, heb je zeker de mooiste schoenen van de hele klas.

PUMA sneakers zijn er voor iedereen. Zo is de PUMA Suede een klassieker die verkijgbaar is voor dames, heren en kinderen. Een van de populairste PUMA modellen van dit moment is de PUMA RS-0. Met deze sneaker probeert PUMA nostalgische gevoelens op te roepen. De sneaker is uitgebracht in verschillende kleurcombinaties, maar allemaal even uniek.