• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA Cell sneakers

PUMA Cell
5 van 5 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
5 van 5 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

PUMA Cell | SNEAKERS

De Puma Cell is een van de nieuwste sneakers van Puma. Toen wij deze sneaker voor het eerst zagen, hebben wij deze sneaker meteen aan onze favorieten toegevoegd. De Puma Cell is een sneaker met grove details wat heel  trendy is op het moment. Door gebruik te maken van verschillende opvallende kleuren en details heeft Puma een prachtige sneaker ontwikkeld met een gedurfde uitstraling. Een combinatie van kleuren en materialen die je niet vaak ziet. Een echte toevoeging aan jou sneakers collectie.

PUMA CELL IN DETAIL | SNEAKERS.NL

De Puma Cell heeft een zeer opvallend design. De Puma Cell werd in 1998 op de markt gebracht. Dit model van revolutionair. 20 jaar later word dit model weer terug gebracht maar dan geheel in deze tijd. Het materiaal is verbeterd. Het bovenwerk bestaat tegenwoordig uit mesh met synthetische opzetstukken. Dit zorgt voor een unieke uitstraling en geeft de sneakers een hele toffe look. Daarnaast heeft deze sneaker een gemakkelijke vetersluiting. Dit zorgt voor optimale stabiliteit en dat de sneaker zich perfect naar de voet vormt.

HET MERK PUMA | SNEAKERS.NL

Het merk Puma kent zijn oorsprong uit een familieruzie. De twee broers richtten namelijk gezamenlijk adidas op, na een aantal jaar kregen de broers ruzie over belangrijke zaken. De ene broer ging verder met adidas waarna de andere adidas oprichtte. Door deze familie ruzie zijn wij bij SNEAKERS.NL in de mogelijkheid om meer keuze aan sneakers aan te bieden. Namelijk onze adidas sneakers en Puma sneakers. Hierdoor zijn wij nu in de mogelijkheid om de Puma Cell aan te bieden.

Ben jij toch opzoek naar een andere modellen van Puma of naar bijvoorbeeld onze Nike sneakers collectie. Wij hebben een breed aanbod aan sneakers waardoor er voor iedereen genoeg keuze is. Neem op je gemak eens een kijkje op onze webshop.