• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA Defy

PUMA Defy sneakers
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

PUMA Defy | SNEAKERS

De PUMA Defy  is een sportieve sneaker met een laag gewicht. Het gebreide bovenwerk maakt de sneaker uniek en tegelijkertijd erg comfortabel. De PUMA Defy sluit goed aan op je voet, waardoor het voelt alsof je alleen sokken aanhebt. Wanneer je op zoek gaat naar de PUMA Defy en meer informatie zoekt, kom je er al snel achter dat het ook een van de favoriete sneakers is van Selena Gomez. En geef haar eens ongelijk.. De PUMA Defy is speciaal ontwikkeld om comfort te bieden in iedere situatie. Tegelijkertijd is het PUMA gelukt om ook een sneaker te brengen die inspeelt op de laatste trends. Zoals Puma met het nieuwe model: de PUMA RS-X³ inspeelt op de trend van dit moment. 

De details van de PUMA Defy

De PUMA Defy heeft een minimalistische uistraling, door het gebreide bovenwerk en de fijne details die hierin verwerkt zijn. Het gebreide bovenwerk zorgt er daarnaast voor dat de PUMA Defy lekker zit en goed aansluit op je voeten. De combinatie met de dikke rubberen zool, die zorgt voor goede vering en demping, verzorgt een uniek loopcomfort. Dit maakt dat je de sneaker het liefst altijd draagt als je deze eenmaal hebt. Bovendien is de PUMA Defy goed te combineren met verschillende outfits, zeker omdat de sneaker verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Je kunt dus de kleur kiezen die het beste bij jou en je kleding past.

PUMA sneakers zijn er voor jou!

De PUMA Defy is een goed voorbeeld van hoe PUMA inspeelt op de laatste trends en op de wensen van de dragers. PUMA sneakers kenmerken zich door het comfort en de goede afwerking. PUMA komt regelmatig met nieuwe modellen die helemaal voldoen aan het modebeeld van nu. Een van de nieuwe aanwinsten is de PUMA Cali; ook deze sneaker is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. Daarnaast staat PUMA natuurlijk bekend om de klassiekers. Zoals het klassiekers behoort te gaan, gaan deze altijd mee met het modebeeld. Zo is de PUMA RS-X al jarenlang de favoriet van velen. Inmiddels is deze sneaker uitgebracht in verschillende kleuren, zodat je zeker niet meer om deze klassieker heen kan.