• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA Ignite Limitless

PUMA Ignite Limitless
0 van 0 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
40

Er zijn helaas geen sneakers gevonden.

PUMA Ignite Limitless | SNEAKERS.nl

De PUMA Ignite Limitless is een lichtgewicht met daarnaast een erg comfortabel voeten bed. De sneaker past zich goed aan op de voet en is makkelijk te combineren met zowel jouw casual als jouw feestelijke outfits. Het model bestaat deels uit textiel en is afgewerkt met een rubberen zool. Het model is niet hetzelfde als de standaard modellen van PUMA, het heeft unieke details verwerkt, bijvoorbeeld de band over de wreef van de schoenen met daar op: PUMA. De sneaker geeft een fantastische uitstraling aan de voet en het is een perfecte keuze om jouw sneaker collectie uit te breiden! Het model is verschillende kleurvarianten beschikbaar en ze zijn te verkrijgen op SNEAKERS.NL.

Houd je PUMA Ignite Limitless schoon

De sneaker kan onderhouden worden met de Bama sneaker protector, dit is een spray die een laagje legt over de sneakers wat vuil zoals cola, regen of zelfs zand tegenhoud.

PUMA | HET MERK

PUMA is een Duitse onderneming wat is ontstaan na een familieruzie. Het bedrijf telt op dit moment 10.000 medewerkers en is een van de grootste fabrikanten van sportartikelen ter wereld. Het is een succesvol merk en brengt ieder jaar opnieuw een goede collectie uit, deze vind u terug op SNEAKERS.nl!

De Puma Ignite Limitless is een comfortabel model wat een fantastische toevoeging is aan jouw sneaker collectie! Ben je toch op zoek naar andere sneakers? Neem een kijkje bij onze gehele collectie aan adidas heren sneakers.