• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA RS 9.8

Puma RS 9.8
4 van 4 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
4 van 4 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

PUMA RS 9.8 | SNEAKERS

Met de Puma’s van de lijn Puma RS 9.8 lijn kies je automatisch voor schoenen met een uniek design, een goede kwaliteit en een sportieve look. Bij Puma denk je al snel aan sportieve sneakers met het bekende logo. Het logo met de Puma erop staat voor snelheid, kracht, soepelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid. Puma zet de lifestyle sneakerlijn voort met de RS 9.8. De sneaker is RS 9.8 genoemd vanwege de versnelling van de zwaartekracht op aarde, lijkt het erop dat de sneaker een bolvormige vorm heeft aangenomen met zijn ronde verhoudingen. Het bovendeel is gemaakt van suède en mesh met hier en daar de een leren inzet. Nieuw is vergeleken de oudere serie is de vergrote tussenzool van schuim met de bovengenoemde ronde uitsteeksels nabij de boog en hiel.

Bekijk de gehele collectie aan PUMA sneakers en laat je inspiriren door ons assortiment.

PUMA RS 9.8 | HET MERK

Puma is ontstaan door Rudolf Dassler na een ruzie tussen de broers Adolf en Rudolf Dassler. Samen hadden ze een bedrijf opgezet vanaf de jaren twintig tot en met de Tweede Wereldoorlog de Gebroeders Dassler Sportschoenenfabriek. Door de ruzie was samenwerking na de oorlog niet meer mogelijk en in 1948 begon Rudolf voor zichzelf. Hij richtte Puma op, terwijl zijn broer de Gebroeders Dassler Sportschoenenfabriek veranderde in Adidas.

ANDERE PUMA SNEAKERS

Zijn de Puma RS 9.8 toch niet echt je ding, geen probleem want we hebben nog een hele boel andere Puma sneakers klaar staan voor jou. Neem een kijkje bij de verschillende sneakers zoals, Puma RS-X en de Puma RS-0.