• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

PUMA Suede Platform

PUMA SUEDE HEART SATIN 2
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

PUMA Suede Platform | SNEAKERS.nl

De PUMA Suède Platform is een prachtige sneaker die precies lijkt op de PUMA Creeper die is ontworpen door Rihanna. Rihanna is benoemd tot Creative Director en heeft veel zeggenschap over de PUMA Creeper collectie. Ze heeft de PUMA-platform zelf helpen ontwerpen. Wegens het succes van de PUMA Creeper heeft PUMA de sneaker doorontwikkeld en de PUMA Suède Platform uitgebracht. Verder zijn de PUMA Suède Platform een perfect alternatief en niet te onderscheiden van de echte PUMA Creeper! Het model is in verschillende kleurvarianten verkrijgbaar en is gemakkelijk te combineren met jouw dagelijkse kledingstijl.

HOUD JE PUMA SUEDE PLATFORM SCHOON

Deze PUMA Suède Platform sneakers kunnen makkelijk onderhouden worden door de Bama protect producten. Deze producten zijn gemaakt om jouw sneakers er netjes en verzorgd uit te laten zien. Door de protect spray spuit je als het ware een extra laagje over jouw sneakers heen waardoor water en viezigheid wordt afgestoten van jouw sneakers. Hierdoor blijven jouw sneakers langer netjes en kun je langer van deze PUMA-sneakers genieten.

PUMA CREEPER ZORGT VOOR OPLEVING

De Puma Creeper blaast veel leven in de collectie van PUMA. Het is echt een trend geworden en vele merken hebben er een eigen variant op gemaakt. De verhoogde zool geeft niet alleen een fantastische uitstraling aan de voet, de sneaker is daarnaast ook een paar centimeter hoger en dat maakt jou langer! Dit is een echte hippe sneakers door de platform zool (4cm) het welbekende PUMA-teken bevindt zich aan de zijkant van de sneaker. 

PUMA

Tegenwoordig werkt PUMA veel samen met bekende namen. Dit om de naamsbekendheid te vergroten en te zorgen dat meer mensen het merk PUMA herkennen en linken aan hun producten. Door bekende mensen te gebruiken in campagnes en door ze te sponsoren wordt dit gedaan. 

Ben je toch op zoek naar andere sneakers? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze gehele collectie aan Nike sneakers.