• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Reebok FuryLite

0 van 0 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Er zijn helaas geen sneakers gevonden.

Reebok FuryLite sneakers | SNEAKERS.nl

Reebok Classic frist voor de lente met een gloednieuw model, de Reebok FuryLite. De Reebok FuryLite haalt haar inspiratie uit de kortstondige Reebok Fury SuperLite uit de vroege aughts, maar dit paar is een beetje meer gewijd aan de Insta Pump Fury esthetische dan zijn voorganger. De Reebok FuryLite is een van de meest speciale sneaker in onze Reebok collectie. 

Reebok FuryLite sneakers - SNEAKERS.nl

De Reebok FuryLite is buitengewoon en heeft een ongelooflijke comfort en daardoor is de Reebok FuryLite de perfecte aanvulling op de Reebok Family. De Reebok FuryLite is in verschillende colorways verkrijgbaar, een van de hipste sneakers binnen de Reebok FuryLite collectie is de Grey Mint.

Topventilatie wanneer je een Reebok FuryLite draagt

Naast het extreme comfort wat gepaard gaat met deze Reebok FuryLite, zorgt de opening bij de enkel ook nog eens voor topventilatie. Daardoor krijg je met deze toffe running sneaker nooit warme voeten. Reebok heeft dus echt niet stilgezeten bij het ontwerpen van deze sneaker. Naast de Grey Mint colorway, zorgen we dat de FuryLite ruim vertegenwoordigd wordt in ons assortiment. Bekijk ook de Black on Black of Neon Blue colorway!