• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Saucony Saucony

0 van 0 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Er zijn helaas geen sneakers gevonden.

Saucony sneakers | SNEAKERS.NL

Saucony sneakers - een werverlwind van endorfine van een overwinning of een behaald resultaat is de reden dat jullie hardlopers die eindeloze kilometers door wind en weer hardlopen. Met de komst van de geheel vernieuwde Saucony sneakers is er een nieuwe dimensie aan toegevoegd namelijk een sublieme pasvorm door het ISO fit systeem  In de vernieuwde Saucony sneakers vormen functie en vorm de perfecte balans. Met het extra ademende open mesh-materiaal in het bovenwerk en de ondersteunende lagen hieronder die zorgen voor een frisse, moderne uitstraling terwijl de voet stabiel en veilig op het platvorm rust. De Saucony sneakers zijn verkijgbaar voor zowel de heren als de dames.

SAUCONY SNEAKERS - SNEAKERS.NL

Saucony sneakers - het vernieuwde PWRGRID+ heeft 3mm MEER volume in voorvoet en hak totaal dus 29mm in de hak en 21mm in de voorvoet. Deze verandering genereert 20% meer demping, terwijl de unieke eigenschappen van de 8mm heeldrop blijven. Hiermee heeft schokbelasting en comfort in de Saucony sneakers een hele nieuwe betekenis gekregen. Deze antiepronatie top sneakers is met zijn 8mm heeldrop een serieuze sneaker die het beste van 2 werelden verenigt, namelijk het voordeel van een lagere hak in combinatie met zeer veel comfort en demping. De Saucony sneakers zijn aanzienlijk stabieler geworden dan zijn concurrenten.

SAUCONY SNEAKERS - SNEAKERS.NL

Saucony sneakers - het is vrij normaal dat een hardloopschoen met extra veel demping vaak een stug en zwaar bovenwerk heeft. Het ISOFIT SYSTEEM van Saucony, een zachte sok-achtige constructie met een flexibele externe behuizing, geneert een bovenwerk dat zich dynamisch aan elk individueel onderdeel van de voet aanpast. Van een stug en zwaar bovenwerk is absoluut geen sprake meer, de Triumph ISO is met zijn 266 gram absoluut geen zwaargewicht te noemen. Veel lopers zijn dan ook geschokt om te voelen dat de nieuwe Saucony sneakers niet veel anders voelt dan bijvoorbeeld de concurrenten. Het super effect zoals Saucony dit passend noemt zal dan ook als marketing tool veelvuldig worden ingezet om de hardloper te shockeren met deze nieuwe antipronatie top hardloopschoen. Zorg dus dat je ons nieuwe assortiment Saucony sneakers bekijkt. Bestel snel een paar op SNEAKERS.nl