• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Saucony Jazz

Saucony Jazz
20 van 26 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 6
20 van 26 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 6

Saucony Jazz | SNEAKERS

Saucony Jazz sneakers - een werverlwind van endorfine van een overwinning of een behaald resultaat is de reden dat jullie hardlopers die eindeloze kilometers door wind en weer hardlopen. Met de komst van de geheel vernieuwde Saucony Jazz sneakers is er een nieuwe dimensie aan toegevoegd namelijk een sublieme pasvorm door het ISO fit systeem  In de vernieuwde Saucony sneakers vormen functie en vorm de perfecte balans. Met het extra ademende open mesh-materiaal in het bovenwerk en de ondersteunende lagen hieronder die zorgen voor een frisse, moderne uitstraling terwijl de voet stabiel en veilig op het platvorm rust.

Een sportieve uitstraling met de Saucony Jazz

De Saucony Jazz zijn erg populair onder dames en heren die hun sneakers graag matchen met de rest van hun outfit. Deze Saucony sneakers staan goed onder elke jeans of chino. Zoek een passende t-shirt of trui erbij en jouw outfit is compleet. Simpel en stijlvol voor elke gelegenheid! Naast het feit dat de sneaker gemakkelijk te matchen is met iedere outfit, biedt deze voldoende ondersteuning aan de voet, wat noodzakelijk is wanneer een schoen dagelijks wordt gedragen. Wil je nog verder kijken naar andere sneakers? Neem dan bijvoorbeeld een kijkje bij de Saucony Shadow Dit is een vergelijkbaar model met de Saucony Jazz maar verschilt een beetje in zijn uitstraling.

SAUCONY JAZZ SNEAKERS

Saucony Jazz sneakers - het is vrij normaal dat een hardloopschoen met extra veel demping vaak een stug en zwaar bovenwerk heeft. Het ISOFIT SYSTEEM van Saucony Jazz dames, een zachte sok-achtige constructie met een flexibele externe behuizing, geneert een bovenwerk dat zich dynamisch aan elk individueel onderdeel van de voet aanpast. Van een stug en zwaar bovenwerk is absoluut geen sprake meer, de Triumph ISO is met zijn 266 gram absoluut geen zwaargewicht te noemen. Veel lopers zijn dan ook geschokt om te voelen dat de nieuwe Saucony Jazz dames sneakers niet veel anders voelt dan bijvoorbeeld de concurrenten. Het super effect zoals Saucony Jazz dit passend noemt zal dan ook als marketing tool veelvuldig worden ingezet om de hardloper te shockeren met deze nieuwe antipronatie top hardloopschoen. Zorg dus dat je ons nieuwe assortiment Saucony Jazz sneakers checkt. Bestel snel een paar bij SNEAKERS.

Toch op zoek naar andere sneakers? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze New Balance sneakers collectie en laat je inspireren door ons aanbod.