• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Boots

boots
20 van 47 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 27
20 van 47 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 27

Boots | SNEAKERS

De tijd van de boots is weer aangebroken en we moeten ons voorbereiden op het slechte weer wat het najaar ons brengt. Hoe kan je dat nou beter doen dan met een paar boots, want met deze outdoor schoenen kan je door weer en wind. Boots houden je warm en droog in het najaar en zorgen ervoor dat je de koude periode kan doorstaan. Boots zijn altijd een goed idee en we hebben verschillende soorten boots online staan voor jou.

HOE COMBINEER JE BOOTS?

Boots zijn bij veel verschillende outfits en kleuren te combineren en ze passen bij elke outfit op zomer kleding na. Een manier die altijd goed uitpakt is spijker. Combineer je boots met een spijkerbroek en kom altijd goed voor de dag. Er zijn verschillende soorten spijkerbroeken zoals een mom jeans, boyfriend, skinnys, high waist en nog veel meer. Een basic outfit is ook altijd een goed idee, de boots komen er daardoor helemaal uit en maken je outfit af. Omdat boots een wat grotere schoen is moet je niet te veel kleurrijke of oversized kleding aandoen want anders wordt het te veel van het goede. Bij boots en het najaar behoren warme, comfy kleding en een lekkere warme winterjas.

Zeer geschikt voor de koude winterdagen zijn sneakers met donkere kleuren. Neem daarom zeker ook een kijkje naar onze zwarte sneakers dames collectie.