• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Dad Sneakers

Dad sneakers
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
40
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
40

Dad Sneakers

De dad sneakers zijn nu een echte trend en verschillende merken haken hierop in. De leukste en meest grove sneakers verschijnen in de winkels. De dad sneaker staat voor een grove sneaker met een verhoogde zool, een verhoogde/verlengde hak en een groter uiterlijk. Ze heten de dad sneaker, omdat de schoenen wat weg hebben van de vroegere tennisschoenen waar je vader of opa altijd in liep en aan hadden tijdens het sporten. Gelukkig bestaan er nu een heleboel meer trendy en fashionable varianten, waardoor je er gerust mee kunt lopen! De dad sneakers zijn een echte trend en zijn inmiddels erg populair. Je houdt ervan of niet, maar wij zijn stiekem wel fan van deze big sneakers. Onze collectie is al aardig gegroeid en er staan genoeg gave dad sneakers bij!

HOE COMBINEER JE DAD SNEAKERS?

Je dad sneakers zijn op heel veel verschillende manieren te combineren en passen bij verschillende outfits. Een manier die altijd goed uitpakt is spijker. Combineer je dad sneakers met een spijkerbroek, er zijn verschillende soorten spijkerbroeken zoals een mom jeans, boyfriend, skinnys, high waist en nog veel meer. Door de casual look van de spijkerstof benadruk je het sportieve karakter van je sneakers. De dad sneakers passen ook onder een girly outfit zoals een rok, jurkje, jumpsuit enz. De sneakers geven je oufit een hele andere uitstraling en maken je outfit on point. Waar passen dad sneakers nou beter bij dan bij een sportieve look? Combineer je dad sneakers met een comfortabele trainingsbroek en hoodie voor een stoere look. Pas wel op dat het niet té sportief wordt, want dan kan je look er een beetje onverzorgd uitzien en wordt het niet meer casual. Combineer je trainingsbroek bijvoorbeeld met een leuke blouse of een gaaf t-shirt voor een sporty chique look.

Dad sneakers zijn schoenen die zich kenmerken door een grote dikke zool met de uitstraling van een sportschoen. Vanwaar de term dad? Omdat deze sneakers vroeger vooral werden gedragen door vaders.