• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Exclusieve sneakers

Exclusieve sneakers
0 van 0 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Er zijn helaas geen sneakers gevonden.

Exclusieve sneakers | SNEAKERS.nl

Wat maakt een sneaker nu tot een van de exclusieve sneakers? Naar ons idee is met name de uitstraling enorm belangrijk. De sneakers moet iets uitstralen waardoor ze opvallen, maar tegelijkertijd stijlvol blijven en niet schreeuwerig worden. De exclusieve sneakers moeten iets unieks toevoegen aan je outfit, zodat je uitstraling completer is dan ooit tevoren. We hebben een aantal sneakers geselecteerd die volgens ons zeker niet mogen ontbreken tussen de exclusieve sneakers. Soms hebben de sneakers glimmende details waardoor ze meer opvallen en exclusiviteit uitstralen, maar soms zijn de exclusieve sneakers bekende modellen maar is het bovenwerk uitgevoerd in een exclusiever materiaal. Door ons overzicht goed te bekijken en een favoriet paartje uit te kiezen, is de kans groot dat jij straks als een van de weinige of een van de eerste op een van de exclusieve sneakers rondloopt.

Exclusieve sneakers | adidas Falcon

Als we het hebben over de exclusieve sneakers mogen de adidas Falcon sneakers zeker niet ontbreken! De sneakers hebben een herkenbaar design en zijn afgewerkt met een aantal glimmende details, dit zorgt samen voor een exclusieve uitstraling. De adidas Falcon Goud voor dames staat natuurlijk voorop als het gaat om de exclusiviteit. De hele uitstraling van de sneaker is natuurlijk al opvallend op zich, maar de uitvoering in de kleur goud voegt nog wat meer exclusiviteit toe.

Exclusieve sneakers | Karl Lagerfeld

Ook de Karl Lagerfeld sneakers mogen niet ontbreken als het gaat om de exclusieve sneakers. Zo iconisch als de uitstraling van Karl Lagerfeld zelf is, zo iconisch is de uitstraling van de sneakers. Karl Lagerfeld is een uniek persoon met een unieke uitstraling en dat is ook terug te zien in de sneakers. De sneakers zijn strak afgewerkt met mooie materialen en hebben vaak glimmende details om de sneakers nog net wat meer exclusiviteit mee te geven.