• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Retro sneakers

Retro sneakers
13 van 13 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
13 van 13 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Retro sneakers | SNEAKERS

Retro sneakers zijn sneakers die lijken op sneakers uit het verleden. Het kunnen klassiekers zijn in een ander jasje, zoals bijvoorbeeld een aantal van de Vans Old Skool modellen. Maar ook klassiekers die weer terug gebracht zijn naar hun originele uitvoering.  Vaak worden klassiekers steeds een beetje aangepast aan de tijd. Hierdoor gaan de klassiekers mee met de tijd en spreken ze een nieuwe doelgroep aan. Maar met de retro sneakers gaan de merken juist weer terug naar de klassiekers in de puurste vorm. Nieuwe kleuren zijn weer weggehaald en de oude tijden herleven. Zoals het spreekwoord al zegt ‘Vroeger was alles beter’, geld dat soms ook voor sneakers. Natuurlijk was niet alles beter en zijn er nieuwe sneakers die zeker iets toevoegen, maar het is leuk om met de retro sneakers een beetje terug in de tijd te gaan. Door je collectie uit te breiden met een paar retro sneakers wordt je collectie uitgebreider en diverser en dat is vaak een welkome toevoeging.

Retro sneakers | Maak de beste keuze

Wij hebben een overzicht samengesteld met retro sneakers. Hierdoor zie je in een oogopslag waaruit je kan kiezen als je specifiek op zoek bent naar retro sneakers. Zo zitten er een paar Reebok sneakers tussen die door de kleur helemaal passen in het rijtje van de retro sneakers. De modellen op zich behoren inmiddels vaak ook tot de sneaker classics, maar door de kleur is er toch een retro tintje terug te zien in de sneakers. Vaak worden de retro sneaker erg gewaardeerd omdat ze doen terug denken aan vroeger, waardoor oude tijden herleven. De goede herinneringen blijven ons vaak het beste bij en dat is ook wat de retro sneakers brengen: het beste van een goede sneaker met mooie herinneringen om aan terug te denken of juist om nieuwe herinneringen mee te maken.

Andere sneakers naast de vintage retro collectie?

Op zoek naar retro sneakers? Bekijk dan onze gehele collectie bij SNEAKERS. Je vindt ze in diverse kleuren en maten. Zo weet je dat er altijd iets tussen zit dat bij jouw stijl past. Wil naast retro sneakers meer uit onze collectie zien? Neem dan bijvoorbeeld een kijkje naar onze nieuwste sneakers op de nieuw-pagina. Hier vind je naast de retro sneakers ook andere populaire modellen binnen ons assortiment. Ben je toch nog aan het twijfelen en kom je er online niet uit? Kom dan langs bij één van onze winkels om advies te vragen aan onze collega’s. 

Ben je op zoek naar echte vintage sneakers? Neem dan zeker een kijkje naar onze Diadora sneakes collectie.