• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Sneaker classics

Sneaker classics
12 van 12 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
12 van 12 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Sneaker classics | SNEAKERS.nl

Sneaker classics zijn sneakers die iedereen vanaf een afstand al herkent. Bijna iedereen heeft een paartje gehad of in de kast staan. De sneaker classics zijn niet alleen qua uitstraling herkenbaar en geliefd maar het comfort blijft ook vaak gelijk aan de originele oplages of wordt zelfs verbeterd. Speciaal voor jou hebben we een overzicht samengesteld van de meest geliefde sneaker classics. Wanneer je er door heen loopt, valt het op dat de meeste klassiekers zwart, wit of een mix van beide kleuren zijn. Maar niet alle zwart witte sneakers zijn klassiekers, daar is meer voor nodig. In de meeste gevallen heeft het een aantal jaren geduurd voordat de sneakers tot de echte klassiekers zijn gaan behoren. De sneaker classics worden veel gedragen en verschillende kleur uitvoeringen zijn inmiddels verschenen.

Sneaker classics | adidas

Als we het hebben over sneaker classics mogen een aantal adidas sneakers natuurlijk niet ontbreken. De adidas Superstar is de ultieme favoriet van velen. Deze sneaker wordt nog altijd enorm veel gedrag door verschillende leeftijdsgroepen. adidas heeft goed begrepen dat zelfs de allerkleinsten op zo’n klassieker willen rondlopen door de vetersluiting te vervangen door klittenband. Hierdoor kunnen de kleintjes zelfstandig hun schoenen aan- en uittrekken. Ook de adidas Stan Smith behoort tot de klassiekers. De oorsprong van deze sneaker is in de tenniswereld, maar inmiddels is de sneaker niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Sneaker classics | Nike

Ook een aantal Nike sneakers horen zeker in het rijtje van sneaker classics thuis. De Nike Air Max reeks is eigenlijk begonnen en gebaseerd op de Nike Air Max. De andere Nike Air Max sneakers zijn ontstaan als een variant op deze sneaker, maar inmiddels behoren van die variaties ook alweer een aantal tot de echte klassiekers. Wat je stijl ook is, als je op zoek bent naar sneaker classics van Nike dan slaag je sowieso!