• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Sport sneakers

Sport sneakers
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Sport sneakers | SNEAKERS

Sport sneakers zijn sneakers die geïnspireerd zijn op een sport. Een aantal sneakers is zelfs rechtstreeks afkomstig uit de sportwereld, maar worden inmiddels meer gebruikt als sneaker dan als sportschoen. Natuurlijk kan je de sport sneakers nog altijd gebruiken voor de sport waarvan ze oorspronkelijk afstammen. De sport sneakers verschijnen tegenwoordig vaak in nieuwe kleuruitvoeringen om hierdoor de nadruk meer te leggen op de toekomst dan op het sportverleden.  De oorsprong van de sport sneakers blijft een belangrijke rol spelen in nieuwe uitvoeringen. De kenmerkende details die doen denken aan de sport waarvoor de sneakers oorspronkelijk bedoeld waren, blijven behouden.

Hardloop schoenen

Hardlopen is natuurlijk een eeuwenoude sport en wordt al generaties lang door velen gedaan. Sport sneakers die op hardloopschoenen gebaseerd zijn, zijn onder andere de adidas ZX Flux en diverse Nike sneakers. Beide sport sneakers bieden door de afkomst een goede demping, waardoor je comfortabel zowel kortere als langere afstanden kan afleggen.

Sport sneakers | Tennis schoenen

Een aantal sport sneakers uit ons overzicht zijn afkomstig uit de tenniswereld. Dan hebben we het natuurlijk over de adidas Stan Smith. Inmiddels is het een stijlicoon en je zou het haast vergeten, maar de sneaker is overgewaaid vanuit de tenniswereld. Ook de Lacoste sneakers zijn van oorsprong uit de tenniswereld afkomstig. Het model van beide sport sneakers is vergelijkbaar en wanneer je ze naast elkaar ziet, zie je veel gelijkenissen in de zool.

Ben je op zoek naar sport sneakers met een goed demping? Neem dan zeker een kijkje naar onze ASICS sneakers collectie. De bekende Gel-zool biedt voldoende ondersteuning bij elke stap zodat jij je niet druk hoeft te maken voor het comfort van de schoen waardoor je volledig op het sporten kan focussen.

Basket sneakers

Als we het hebben over de sport sneakers vanuit de basketbalwereld dan er is natuurlijk eentje die meteen naar boven komt. Dat is natuurlijk de Nike Air Force 1 Low. Een kenmerkend detail is de draaicirkel op de zool. Hierdoor is het voor de spelers gemakkelijk om snelle en kleine bewegingen te maken. Dat is natuurlijk belangrijk tijdens een potje basketbal, maar ook in het dagelijks leven is het fijn als je gemakkelijk en snel uit de voeten kunt, dus is de draaicirkel een welkome toevoeging.