• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Superga sneakers

Superga
5 van 5 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
5 van 5 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Superga sneakers

Superga sneakers zijn begonnen met het produceren van schoenen met gevulkaniseerde rubberen zolen waarna de Superga Classic 2750 ontstond. De Superga sneakers stralen sportiviteit uit en een kenmerk daarvan is de platte zool die voor comfort zorgt tijdens het lopen. Sneakers van Superga zijn eenvoudig en beschikken over veel kleuren en materialen.

Superga Sneakers | Het merk 

Superga is een Italiaans schoenenmerk. Het heeft oorspronkelijk op het begin tennisschoenen uitgebracht, maar is daarna ook snel doorgegroeid naar meerdere varianten van Superga Sneakers. Het merk Superga heeft als missie kwalitatief hoogwaardige schoenen te produceren en te verkopen. Toen het beroemde model ‘2750 Classic’ erg goed in de smaak viel zijn er daarna veel meer variaties gekomen op het eerste model. De Superga Sneakers zijn bekend geworden van de populaire modellen als de platform, flatform, 2750 en natuurlijk de klassieke tennisschoen. Wat een kenmerk is van de Superga sneakers zijn de platte zolen en de supersterke stof waarvan de Superga sneakers geproduceerd zijn. 

Superga Sneakers | Favorieten

De modellen Superga Cotu en Superga Espradrilles zijn echte favorieten. Het model Superga Cotuis een veel verschillende kleuren en soorten materialen te verkrijgen. Het is echt een casual sneaker. De Superga Cotu is ook met duurzame materialen geproduceerd dus echt een sneaker van deze tijd. Het model Superga Espradrillesis een unieke sneaker met een opvallende zool. Door de gevulkaniseerde rubberzool zorgt de sneaker voor echte comfort tijdens het lopen. Deze trendy sneakers kunnen je outfit helemaal afmaken. Door de verschillende varianten die het merk Superga biedt zit er altijd wel iets tussen wat helemaal bij jou past. Het is dus zeker de moeite waard om het merk Superga eens te bezoeken op onze websitepagina van Superga Sneakers voor meer inspiratie.

Toch op zoek naar iets anders? Neem dan bijvoorbeeld een kijkje naar onze Converse sneakers en vind een paar dat bij jou past.