• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Vans Checkerboard

Vans Checkerboard
10 van 10 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
10 van 10 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Vans Checkerboard

Vans schoenen zijn uit oorsprong echte skate schoenen. Ze hebben deze uitstraling en zijn daarom ook bij elk skatepark te zien. Het partoon van de Vans Checkerboard is hier geen uitzondering van. Hoewel de schoenen vanuit origine skate schoenen zijn, wordt Vans voortaan als een fashion item gezien. In de meeste gevallen zien we dat Vans schoenen gedragen worden onder een casual outfit voor diverse dagelijkse gelegenheden 

Het Vans Checkerboard patroon

Het Checkerboard patroon van Vans is de welbekende zwart-wit geblokte print die voortaan bij bijna alle modellen van het Amerikaans merk terug te vinden is. De bekendste modellen waar dit in terug komt is de Vans Checkerboard Old Skool en de Vans Checkerboard Slip-on. De Old Skool staat bekend om zijn witte streep op de zijkant van de scheon, ook wel beken als de ‘Site Stripe’. Fans van de Slip On kiezen de sneaker voornamelijk voor het gemak. De sneaker heeft namelijk geen veters en is daarom gemakkelijk en snel aan te trekken 

Vans Checkerboard platform

De nieuwste varianten van dit patroon betreft de Vans Checkerboard Platform. De Vans Checkerboard High Platform (Vans Sk8 Hi) is op dit moment misschien wel de populairste sneaker met het iconisch patroon. Ook de Old Skool Platform is een erg gewilde variant met het zwart-wit geblokte patroon. De Vans Checkerboard Platform is alleen verkrijgbaar voor dames.  

Zwart-wit geblokte patroon

Om onduidelijkheden te voorkomen is het goed om te vermelden dat hoewel de Checkerboard patroon bekend staat als ‘zwart-wit geblokte patroon’ het niet helemaal wit is. De witte blokjes neigen meer naar de kleur crème / beige.

Weet je nog niet zeker welke sneaker je wilt kopen? Neem dan een kijkje naar onze gehele collectie aan Vans sneakers. Ben je op zoek naar meer vernieuwing? Bekijk dan het meest recente model van het merk, namelijk de Vans Ultra Range.