Vans schoenen

Vans schoenen
20 van 100 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 80
20 van 100 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 80

Vans schoenen | SNEAKERS.nl

Vans schoenen zijn ontstaan in 1966 toen Paul van Doren het merk Vans oprichte met zijn compagnons. De Vans schoenen werden gemaakt voor de skaters, die vaak als rebels werden gezien. Met de waffle schoenzool waren de Vans schoenen ideaal voor de skate en surfscene. Het merk werd later overgenomen door Steve van Doren. Onder leiding van Steve groeien de Vans schoenen verder uit door heel Europa. Tegenworodig is Vans niet meer van het straatbeeld weg te denken. De meest bekende Vans schoenen zijn de Vans Old Skool, Vans Sk8 Hi en Vans Authentic. 

De Vans Old Skool

Een echte klassieker onder de Vans schoenen: de Vans Old Skool! Het model heeft bij SNEAKERS Stores BV. een ware comeback gemaakt. Veel kleurcombinaties zijn momenteel beschikbaar voor zowel heren als dames. Naast het Vans Old Skool model is de Vans Authentic ook een belangrijke productie onder de Vans schoenen!

De Vans Era & Vans Era '59

De Vans Era is een populaire veel gezochte Vans schoen. Je zult je afvragen wat het verschil nu is met de Vans Era 59. De Vans Era is in wat dat betreft meer een basismodel. De Vans Era '59 is een wat 'rijker' ontworpen Vans schoen en met meer details afgewerkt.

Vans schoenen