• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Winter sneakers

Winter sneakers
20 van 30 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 10
20 van 30 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 10

Winter sneakers | SNEAKERS.nl

Winter sneakers zijn sneakers maar dan extra warm, met een goede grip of een combinatie van beide. Het is essentieel om tijdens de koude, regenachtige dagen van de Hollandse winter een paar winter sneakers in je kast te hebben staan. Winter sneakers zijn vaak afgeleid van populaire andere modellen, maar niet altijd. Soms is het juist andersom, dat de winter sneakers zo geliefd zijn dat de fabrikant met een zomervariant komt. In dit overzicht vind je alles om de beste keuze te maken voor nieuwe winter sneakers.

Winter sneakers | Timberland

Als we het hebben over winter sneakers dan hebben we het natuurlijk over Timberland boots. Je zal misschien denken dat Timberland niet echt thuis hoort onder de noemer sneakers, maar zeker wel in de wintercategorie. Timberland is natuurlijk bekende van de Classic 6 Inch Boots en inmiddels is deze klassieker verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen en in vele verschillende uitvoeringen en kleuren. Timberland boots zijn er natuurlijk in vele verschillende modellen, maar hebben altijd gemeen dat ze lekker warm en waterdicht zijn. In de winter zijn dit natuurlijk twee basisbehoefte die zeker niet mogen ontbreken.

Winter sneakers | Vans

Vans sneakers kennen we natuurlijk van de klassieke Vans Old Skool. Dit is waarschijnlijk niet de eerste sneaker die bij je naar boven komt als het gaat om winter sneakers. Natuurlijk kan je de sneaker goed dragen in de winter, maar ook bij ons is dit niet de sneaker die meteen naar boven komt. Als wij het hebben over de winter sneakers van Vans  dan hebben we het toch meer over de Vans Sk8-Hi sneakers. Dit zijn halfhoge sneakers die goed aansluiten op je voeten en tegelijkertijd ook je enkels een goede ondersteuning bieden. Dit betekent dat je voeten warm blijven en dat je tegelijkertijd comfortabel  en stijlvol rondloopt.