Women Converse

Converse All Stars Dames
20 van 32 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 12
20 van 32 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 12

Toffe Converse All star dames @ SNEAKERS.nl

Converse All star dames zijn natuurlijk wereldwijd bekend. De Converse All Stars laag en Converse All Stars hoog gaan elke zomer weer als zoete broodjes de toonbank over. All Stars worden ook wel Chucks genoemd, vernoemd naar de bekende basketbalspeler Chuck Taylor. Hij was destijds ambassadeur van het merk Converse. Naast All stars laag en All stars hoog hebben we op SNEAKERS.nl ook de Converse All star boot voor de winter.

Converse All stars dames laag

Converse All Stars laag voor dames zijn niet weg te denken in sneakerland. Deze klassiekers worden elk jaar weer in veelvloed verkocht. Vooral de basiskleuren doen het erg goed. Wie heeft nu niet een paar witte All Stars laag of zwarte All Stars laag in de kast staan? Ze passen bij elke outfit!

Converse All stars dames hoog

Converse All stars hoog voor dames ontbreken uiteraard ook niet in onze collectie. We zorgen elk seizoen voor de basiskleuren van Converse All stars hoog voor dames. Naast de basiskleuren hebben we voor de winter ook Converse All stars boots. Deze warme All stars hoog hebben een bontvoering en zijn dus lekker warm!

Converse All star dames