Women adidas

adidas sneakers dames
20 van 80 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 60
20 van 80 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 60

adidas Sneakers dames - De beste collectie vind je @ SNEAKERS.nl

Het topmerk adidas is erg populair bij onze dames. De beste modellen zijn momenteel de adidas ZX Flux en de Stan Smith. De adidas Stan Smith dames is een klassieker die elk seizoen weer de beste ontwerpers aan het werk zetten. Dat zorgt er voor dat deze adidas sneakers dames bij elke trend een variant kent. Adidas sneakers dames zijn uniek en zullen bij vele in de kast staan.

adidas sneakers - de adidas ZX Flux dames

De adidas ZX Flux voor dames is een nieuwe introducé. Het ZX Flux model is in 2014 voor het eerst gelanceerd. Dit deed adidas met de bekende #miflux campagne waarmee de sneakerfans zelf de ZX Flux sneakers kunnen ontwerpen. De actie is een groot succes en heeft de adidas ZX Flux op de kaart gezet. Daarom mag de adidas ZX Flux dames nooit ontbreken in onze damescollectie. Checken dus!

adidas sneakers - de adidas Stan Smith dames

De adidas Stan Smith voor dames is een topper al zeggen we het zelf. Dit model draait al jaren mee en is in onze optiek een klassieker. De adidas sneakers en met name de Stan Smith kent vele kleurcombinaties. Van sportieve basiskleuren tot de meeste trendy prints. Adidas sneakers voor dames zijn er in overvloed, zo ook de adidas Stan Smith dames