Women Birkenstock

Birkenstock slippers dames
20 van 21 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 1
20 van 21 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 1

Birkenstock slippers dames - De beste zomerse collectie @ SNEAKERS.NL

Birkenstock dames slippers vind je online via SNEAKERS.nl. Wij zorgen voor het tofste assortiment aan Birkenstock slippers voor dames. De beste modellen voor dames zijn momenteel de Birkenstock Gizeh slippers en Birkenstock Madrid slippers. Deze klassiekers zijn elke seizoen weer een favoriet onder de zomerse slippers. Voor de productie van deze slippers worden alleen de beste materialen gebruikt dat zorgt voor een optimaal comfort. Daarom is de originele Birkenstock dames slippers iets voor jou! 

Birkenstock Slippers - De Birkenstock Madrid slippers

De Birkenstock Madrid slippers voor dames is een topper al zeggen we het zelf. Dit model is voorzien van een zeer hoog comfort. Deze slippers hebben vele kleuren voor jou in de aanbieding. Van normale kleuren naar kleuren waarmee je kunt opvallen. Birkenstock slippers voor heren zijn er in overvloed, zo ook de Birkenstock heren!

Birkenstock slippers - De Birkenstock Gizeh slippers

De Birkenstock Gizeh slippers mag niet onderdoen voor de rest. Het is een slipper van hoog geproduceerd materiaal. Het is gemaakt van kurk en leer. Het is een topper in Duitsland. Daarom mag de Birkenstock Gizeh slippers voor dames nooit ontbreken in onze damescollectie. Checken dus!