Women Boots

Women Boots
20 van 33 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 13
20 van 33 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 13

Dames boots | SNEAKERS.nl

Dames boots voor stoere chicks! In de winter willen de dames geen koude voeten krijgen, dus komen de dames boots grootschalig uit de kast. De bekende Timberland schoenen kennen we natuurlijk voor dames, maar ook G-Star schoenen en HUB schoenen zijn populair bij onze dames. Dames boots van deze merken zijn van goede kwaliteit en zorgen voor lekker warme voeten!

Dames boots > HUB schoenen voor dames

HUB schoenen voor dames. HUB Footwear is een merk met degelijke dames boots van stevige materialen. Hoge HUB schoenen zijn vaak van leer met een bontvoering, zodat de dames geen koude voeten krijgen. We adviseren deze dames boots goed te verzorgen en dus ook in te spuiten met een verzorgingsspray. Twijfel je welke spray je nodig hebt? Neem gerust contact met ons op en we adviseren je over de verzorging van HUB schoenen.  

Dames boots > G-Star schoenen voor dames

G-Star schoenen voor dames. G-Star RAW is ruig en zorgt voor toffe dames boots voor de winter. Uiteraard kennen we G-star van de kleding, maar G-star schoenen zijn ook kwalitatief goed en zorgen uiteraard voor lekker warme voeten. Het Nederlandse merk doet het internationaal ook erg goed. Dames boots van G-star vind je dus overal!