Women Hub

HUB schoenen dames
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Hub schoenen DAMES – ALTIJD @ SNEAKERS.NL

Hub schoenen dames - vind je online via SNEAKERS.nl. We zorgen voor het tofste assortiment aan Hub schoenen voor dames. Met schoenen van Hub Footwear kom je altijd casual voor de dag. Ontdek nu de mooiste exemplaren van dit trendy label en shop je favoriete paar online. Je krijgt meteen de urban feel van dit Nederlandse topmerk. Kenmerkend is het oranje logo dat op ieder paar is te vinden.

 Hub schoenen - De Hub Song schoenen

Hub Footwear is een fashionable nieuw merk van eigen bodem. Het ontwerp van de schoenen is geïnspireerd door straat impressies van grote Europese steden. Deze modieuze leren laarzen met witte zolen heeft aan de binnenkant een zachte wolvoering. Deze Hub Song schoenen kan je aan de bovenkant omklappen. De zool is leuk gestikt en heeft een herkenbaar genaaide ‘’Z’’ aan beide kanten met een reliëf gemaakt logo op het achtergedeelte. De absolute superboots voor in de winter! We hebben ze in meerdere kleuren. Nu voor jou Hub Song schoenen

 

Hub Vermont schoenen - De Hub Vermont schoenen

De Hub Vermont schoenen zijn vanbinnen gemaakt van textiel. De Hub Vermont schoenen hebben een warme binnenvoering. De Hub Vermont schoenen worden gesloten met veters en heeft een vlakke zool. De Hub Vermont schoen is van kunststof gemaakt. De buitenkant is afgewerkt met leer van hoge kwaliteit. Zorg dat je een paar bemachtigd. Want je ben bij de beste webshop in town!