Women La Gear

LA Gear SNEAKERS dames
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

LA Gear sneakers dames | SNEAKERS.NL

LA Gear sneakers dames - vind je online via SNEAKERS.nl. We zorgen voor het tofste assortiment aan LA Gear  sneakers voor dames. LA Gear staat bekend dat bekende sportatleten uit Amerika deze sneakers dragen. De bekendste zijn wel Kareem Abdul-Jabbar en Karl Malone. LA Gear is in 1994 een hele andere weg ingeslagen. Ze focusten zich destijds op de mannen, maar in dat jaar gingen ze meer inspelen op de vrouwen en kinderen. Ze wilden deze doelgroep beter benaderen dan ooit. Daar zijn de mooie LA Gear sneakers voor dames uitgekomen. De LA Gear sneakers zijn natuurlijk te vinden op SNEAKERS.nl. 

LA Gear sneakers - De LA Gear Sunrise sneakers

De suède dames sneakers van L.A. Gear maken je outfit compleet. De sneakers zijn licht van gewicht en hebben een stevige buitenzool. De schoenen zijn tevens te gebruiken in de sportschool. De L.A. Gear is een variant die veel weg heeft van de bekende Nike Roshe run. Op SNEAKERS.nl hebben we een mooi assortiment aan LA Gear Sunrise sneakers. Bekijk het aabod en vind jouw favoriet. 

LA Gear sneakers - De LA Gear Pacific sneakers

De LA Gear Pacific sneakers.  LA Gear Pacific sneakers zijn van de buitenkant gemaakt van mesh, gevoerd met een synthetisch materiaal. Zowel de binnen- als buitenzool zijn van een zeer lichtgewicht materiaal gemaakt. In verschillende soorten kleuren naar uw wensen. De LA Gear Pacific sneakers zijn een van de nieuwere soorten van LA Gear. Wees trendy en zorg dat jij alvast een paartje thuis hebt staan.