Women Nike

nike sneakers dames
20 van 26 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 6
20 van 26 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 6

Nike Sneakers Dames - En andere topmodellen van Nike voor dames!

Nike Air Max Dames - De Nike Air Max is één van de populairste Nike sneakers voor dames. De Nike Air Max kent vele varianten zoals de Air Max 1, Air Max 90, Air Max Thea en Air Max Lunar 1. Dit zijn slechts een paar modellen Nike Air Max voor dames. Nike kent in totaal meer dan 40 varianten op de Air Max. Daarom zorgen we elk seizoen weer voor de tofste Nike Air Max modellen in onze collectie. 

Nike Air Max Thea Dames - een topper volgens ons!

De Nike Air Max Thea Dames - dit is een topper en een vrij nieuwe variant van de Nike Air Max. Het ontwerp van dit model is duidelijk gericht op dames. Het is een licht model qua gewicht en zit erg comfortabel. Met grote zorg kiezen we de beste modellen uit de collectie Nike Air Max Thea dames. Wil jij een toffe Air Max Thea aan de voeten, check dan regelmatig onze Nike collectie. Een totaal ander populair model voor dames  is de Nike Roshe Run.

Nike Roshe Run Dames - een lichtgewicht met stijl!

De Nike Roshe Run dames - hiervan hebben we vele kleurvarianten. De Nike Roshe Run is een model wat in een korte tijd misschien wel het meest populaire model van deze tijd is geworden. Het eenvoudige ontwerp werd snel opgepakt door het publiek en wordt nu door veel dames en heren gedragen. De NIke Roshe Run dames is een lichte sneaker en sluit comfortabel aan op de voet. Door de vele kleurvarianten is voor elke outfit een Roshe Run te vinden.