Women Reebok

Reebok sneakers dames
17 van 17 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
17 van 17 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Reebok sneakers dames – Scoor ze @ SNEAKERS.NL

Reebok sneakers dames - vind je online via SNEAKERS.nl. We zorgen voor het tofste assortiment aan Reebok sneakers dames. Reebok International Limited is een Engelse onderneming. De naam komt van het Afrikaanse woord Reebok, hetgeen de naam is voor een Afrikaanse antilope. Reebok is de officiële schoenenleverancier voor de NFL, de NBA en de Major League Baseball en was een van de hoofdsponsors van tennisspeler Andy Roddick tot april 2005. Venus Williams wordt ook door Reebok gesponsord.

Reebok sneakers dames - De Reebok Classic Leather sneakers

Bovenkant van de Reebok Classic Leather sneakers zijn voor ongelooflijk comfort en schokdemping. Laag gesneden ontwerp voor meer mobiliteit en bewegingsvrijheid. Eenkleurig kleurenpallet voor een makkelijk te combineren stijl. Scheerwollen EVA-middenzool voor lichtgewicht demping en schokabsorptie. Slijtvaste rubberen zool voor duurzaamheid en grip. Oftewel deze Reebok Classic Leather sneakers moeten toch helemaal het einde zijn.

Reebok sneakers dames  - De Reebok Club C sneakers

De Reebok Club C zijn één van de populairste sneakers van Reebok. Deze klassieker heeft door de retro look een echte vintage touch. Het Reebok logo is volledig ingewoven wat de retro look nog meer versterkt. Deze sneakers is inmiddels zo populair dat de bekende rapper Kendrick Lamar als ambasadeur de sneaker van Reebok promoot. Check de varianten die Kendrick Lamar promoot bij SNEAKERS. Voor de basic varianten raden wij je aan eens te kijken bij de Club C 85 All White voor heren