Women Vans

vans sneakers dames
20 van 56 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 36
20 van 56 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 36

Vans schoenen dames – Voor ieder wat moois @ SNEAKERS.NL

Vans is een Amerikaanse fabrikant van sneakers, BMX-, snowboard- en skateboard-schoenen en overige schoentypen, met als doelgroep het jeugdsegment van de skateboard-, snowboard- en surf-scenes. Ook maakt het kleding en accessoires gericht op diezelfde markt. Het bedrijf werd in 1966 door Paul Van Doren, Gordon C. Lee, James Van Doren en Serge d'Elia opgericht als The Van Doren Rubber Company. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cypress, Californië. Dus zorg ervoor dat jij snel een paar Vans schoenen dames in je handen krijgt @ SNEAKERS.nl

Vans schoenen dames - De Vans Authentic schoenen

De enige Vans waarin de kenmerkende witte zool niet mag ontbreken: de Vans Authentic schoenen. Deze canvas gymp is nu al een klassieker, omdat hij zo makkelijk te combineren is en toch de klassieke Vans uitstraling heeft.

Vans schoenen dames – De Vans SK8 Hi

De binnenzool van de Vans schoenen zijn gemaakt van textiel. Tevens is de voering van de Vans schoenen zijn van textiel gemaakt. Zoals iedereen wel zou weten zijn de neuzen van de Vans schoenen dames rond. De zool is van kunststof. Dus uitglijden is zeker geen mogelijkheid. De buitenkant van de Vans schoenen voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig imitatieleer. De voeringdikte van de Vans schoenen zijn zeer licht gevoerd. Oftewel zeker zijn de Vans schoenen voor dames de moeite waard. Wacht niet tot het te laat is.