• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Birkenstock slippers

Birkenstock slippers
17 van 17 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
17 van 17 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Birkenstock slippers | SNEAKERS.nl

Birkenstock is een merk wat een lange geschiedenis kent. De eerste signalen van het merk zijn terug te vinden vanaf 1774. De slippers zoals wij die nu kennen, dateren vanaf 1964 toen Karl Birkenstock de zool ontwierp van de slippers. Bij Sneakers.nl heeft Birkenstock een vaste plek in de collectie. Uiteraard met name in de zomer zorgen we voor een uitgebreid assortiment. Het comfort van de Birkenstock slippers is waar zij bekend om staan. Zowel de heren slippers, dames slippers als de slippers voor kids zijn bij ons op SNEAKERS.nl te vinden. 

Birkenstock slippers voor heren

Birkenstock slippers heren zijn iedere zomer weer erg populair. De mannelijke modellen die we voeren zijn de Birkenstock Ramses en Birkenstock Arizona. Met name het comfort is de rede dat onze mannen graag ´s zomer Birkenstocks dragen. De basiskleuren als zwart, grijs (stone) en wit passen natuurlijk onder elke outfit!

Birkenstock slippers voor dames

De Birkenstock voor dames zijn te vinden op SNEAKERS.nl. De vrouwelijke modellen zijn natuurlijk de Birkenstock Gizeh en Birkenstock Madrid. Naast de basiskleuren worden ook andere kleuren gevoerd als roze, geel, groen en blauw. Wil je graag ook lekker comfortabel en luchtig de zomer in gaan. Zorg dan voor een paartje Birkenstocks in je kast!