Dames Nike

nike sneakers dames
20 van 24 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 4
20 van 24 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 4

Nike dames sneakers | SNEAKERS.nl

Nike Air Max dames - De Nike Air Max is één van de populairste Nike sneakers voor dames. De Nike Air Max kent vele varianten zoals de Air Max 1, Air Max 90, Air Max Thea en Air Max Lunar 1. Dit zijn slechts een paar modellen Nike Air Max voor dames. Nike kent in totaal meer dan 40 varianten op de Air Max. Daarom zorgen we elk seizoen weer voor de beste Nike Air Max modellen in onze collectie, uiteraard ook Nike sneakers voor de heren en kids.

Nike Air Max Thea dames - SNEAKERS.nl

De Nike Air Max Thea dames - dit is een topper en een vrij nieuwe variant van de Nike Air Max. Het ontwerp van dit model is duidelijk gericht op dames. Het is een licht model qua gewicht en zit erg comfortabel. Met grote zorg kiezen we de beste modellen uit de collectie Nike Air Max Thea dames. Wil jij een Air Max Thea aan de voeten? Bekijk dan regelmatig onze Nike collectie op SNEAKERS.nl. Een totaal ander populair model voor dames is de Nike Roshe Run. Dit model is eveneens op de webshop te vinden. 

Nike Roshe Run dames - een lichtgewicht met stijl!

De Nike Roshe Run dames - hebben we in vele kleurvarianten. De Nike Roshe Run is een model wat in een korte tijd wellicht het meest populaire model van deze tijd is geworden. Het eenvoudige ontwerp werd snel opgepakt door het publiek en wordt nu door veel dames en heren gedragen. De Nike Roshe Run dames is een lichte sneaker en sluit comfortabel aan op de voet. Door de vele kleurvarianten is voor elke outfit een Roshe Run te vinden. Bekijk ook de adidas en PUMA pagina's voor meer hippe dames sneakers.