adidas Sneakers

adidas sneakers
20 van 224 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 204
20 van 224 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 204

Adidas Sneakers op Sneakers.nl

Adidas Sneakers vindt je op Sneakers.nl. Adidas is één van de grotere sneaker merken en is opgericht in 1920. We zijn dan ook trots om adidas sneakers te mogen leveren aan onze klanten. Adidas blijft innoveren als merk en ontwerpt steeds weer nieuwe modellen. Het running segment wordt steeds belangrijker en adidas sneakers spelen daar slim op in met modellen als de adidas LA Trainer, adidas ZX 700, adidas ZX 850 en de adidas ZX Flux. De adidas sneakers zijn van hoge kwaliteit. Zowel heren sneakers van adidas als dames sneakers van adidas vallen goed in de smaak bij ons publiek. Speciaal voor de kleintjes zijn er de adidas sneakers Kids.

Adidas Superstar

Adidas Superstar - De adidas Superstar is een klassiek adidas model dat zijn oorsprong kent in de late seventies. De laatste jaren is de adidas Superstar bezig met een gigantische comeback. Deze toffe sneaker is onmisbaar in je collectie. De adidas Superstar is geïnspireerd op een basketbalster. Adidas produceert een hoop kleurcombinaties van de Superstar voor zowel heren, dames als kids. Check dus snel adidas Superstar in ons assortiment!

Adidas ZX Flux

Adidas ZX Flux - De adidas ZX Flux is één van de nieuwste modellen geproduceerd door adidas. De ZX Flux is een goed voorbeeld van de ontwikkeling van running sneakers voor fashion. Ze zijn licht, van een flexibel materiaal en daardoor erg comfortabel. Ideaal voor running, maar ze worden geproduceerd in opvallende kleurcombinaties en vooral drukke prints. Nieuwsgierig? Check snel ons adidas ZX Flux assortiment!