• Gratis verzending. Vanaf €69.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Converse sneakers heren

Converse All Stars heren
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Converse heren sneakers

Converse sneakers voor heren is de trend van het moment! Wist je dat het merk Converse eigenlijk is ontstaan omdat de eigenaar een probleem ervaarde? Marquis M. Converse was het zat om in de winter het risico te lopen dat hij op gladde stukken uitgleed. Daarom leek het hem een goed idee om schoenen te ontwerpen met een stevige rubberen zool die voor meer grip zorgen. Op deze manier hoopte hij dit probleem te verhelpen. Hij is dus begonnen met een praktische schoen en had verder nog geen verdere ontwikkelingen op het oog. Maar uiteindelijk is toch het super bekende sneaker model van Chuck Taylor ontstaan. De bekende basketballer Chuck Taylor mistte een echte comfortabele sneaker voor het basketballen. Het leek hem een goed idee om deze vraag voor te leggen bij Converse. De vraag of zij een sneaker konden creëren die stylish en comfortabel is voor tijdens het sporten. Die is er gekomen! Door deze aanvraag is Converse super populair geworden en zoals je zelf waarschijnlijk ook wel weet is dit model nog steeds veel te zien bij sporters maar ook onder fashionliefhebbers. Ondanks dat Converse al lang op de markt te vinden is, weten zij elke keer weer de leukste sneakers te ontwerpen voor jong en oud. Weet jij al voor welk model van Converse jij gaat?

Converse All Stars HHHHhhigh heren

Het model waar Converse echt zijn expertise heeft gemaakt zijn de schoenen met hoge schacht. Daarom is de Converse All Stars High de perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar een hoge sneaker. Dit model is te vinden in veel verschillende kleuren en prints waardoor er altijd een leuke match tussen zit. De sneaker is gemaakt van canvas en heeft aan de binnenkant het bekende Converse logo. Op de achterkant van de zool is het merknaam ook te vinden wat de schoenen helemaal af maakt. De Converse All Star High heren blijven een echte klassieker die al meer dan 100 jaar verkocht wordt. Steel jij binnenkort ook de show in deze gave high-top sneaker?

Converse All Stars low heren

Ben jij meer fan van lage sneakers? Dan is de Converse All Stars Low heren misschien wel wat voor jou. In tegenstelling tot het hoge model, is deze vanzelfsprekend laag. Voor de rest is de sneaker erg vergelijkbaar met het hogere model qua comfort en kwaliteit. Omdat de sneaker laag is, is bij dit model alleen niet het bekende logo van Converse aan de binnenkant van de sneaker te zien. Wel is er een tonglabel te vinden en natuurlijk het merknaam aan de achterkant van de zool. Ook deze sneaker heeft een zool met goede grip en is oorspronkelijk ontworpen als basketbalschoen. Bekijk ons aanbod in Converse All Star Low heren en wie weet loop jij binnenkort ook op deze leuke sneakers.

Converse heren sale

Op zoek naar sneakers die net wat beter in jouw budget passen? Wij hebben ook Converse heren sale! Misschien dat hier wel een sneaker tussen staat die net wat beter binnen jou budget past. Voor onze sale zoeken wij de leukste sneakers uit zodat er altijd een match tussen zit. Kijk eens rond tussen de Converse heren sale en wie weet vind jij wel het ideale paar.