• Gratis verzending. Vanaf €69.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

HUB Hook

HUB Hook
4 van 4 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
4 van 4 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

HUB Hook schoenen | SNEAKERS

Met een paar klassieke sneakers van Hub Hook kies je automatisch voor sneakers met een stijlvol design, een goede kwaliteit en een all day look. Als je aan Hub denkt, denk je aan basic casual sneakers die je kan matchen bij elke outfit. De Hub Hook sneakers zitten comfortabel en hebben een luchtstroomventilatiesysteem om je voeten fris te houden. Het luchtstroomsysteem en de verhoogde zool geeft je een comfortabel gevoel.

Op zoek naar iets anders? Wellicht zijn oldtimers in een nieuw jasje iets voor jou. Bekijk dan onze Diadora sneakers collectie en laat je inspireren. 

HUB HOOK | HET MERK

Het merk HUB werd in 2001 gelanceerd als een detailhandelaar van lederwaren van topkwaliteit. Het heeft nu een volwaardige luxe en lifestyle merkenportfolio met een groeiende aanwezigheid in de detailhandel in 5 grote steden in Pakistan. HUB is een onafhankelijke entiteit onder de vlag van MIMA GROUP, een toonaangevende groep van Pakistan met een verticaal geïntegreerde aanwezigheid in de leer- en textielproductiesector, die zijn oorsprong vindt in de jaren 1900. Ze hechten veel waarde aan design en aandacht voor detail met behulp van een gemotiveerd team van experts en technologische ondersteuning. Dit professioneel beheerde bedrijf is gevoelig voor de behoeften van de klanten. 

ANDERE HUB SNEAKERS

Zijn de Hub Hook sneakers toch niet je ding? Niet getreurd want we hebben nog een hele boel andere Hub sneakers klaar staan voor jou. Neem een kijkje bij de verschillende modellen zoals de Hub Baseline, Hub Subway en de Hub Tournament sneakers.