• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Birkenstock slippers kinderen

Birkenstock slippers kids
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
2 van 2 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Birkenstock slippers kinderen | SNEAKERS.NL

Birkenstock kids slippers vind je online via SNEAKERS.nl. Wij zorgen voor het beste assortiment aan Birkenstock slippers voor de kids. De beste modellen voor kids zijn momenteel de Birkenstock Gizeh slippers en Birkenstock Madrid slippers. Deze klassiekers zijn elk seizoen weer een favoriet onder de zomerse slippers. Voor de productie van deze slippers worden alleen de beste materialen gebruikt dat zorgt voor een optimaal comfort. Daarom is de originele Birkenstock kids slippers iets voor jou!

Birkenstock slippers - De Birkenstock Madrid slippers

De Birkenstock Madrid slippers voor kids is een topper al zeggen we het zelf. Dit model is voorzien van een zeer hoge comfort. Deze slippers hebben vele kleuren voor jou in de aanbieding. Van normale kleuren naar kleuren waarmee je kunt opvallen. Birkenstock slippers voor kids zijn er in overvloed, zo ook de Birkenstock dames en de Birkenstock heren.

Birkenstock slippers - De Birkenstock Gizeh slippers

De Birkenstock Gizeh slippers mag niet onderdoen voor de rest. Het is een slipper van hoog geproduceerd materiaal. Het is gemaakt van kurk en leer. Het is een topper in Duitsland. Daarom mag de Birkenstock Gizeh slippers voor kids nooit ontbreken in onze kidscollectie. Bekijk de collectie op SNEAKERS.nl of in een SNEAKERS winkel. 

Op zoek naar sneakers voor kinderen? Bekijk dan onze kids collectie.