adidas Sneakers

adidas superstar
20 van 37 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 17
20 van 37 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 17

adidas Superstar | SNEAKERS.nl

De adidas Superstar sneakers heren, dames en kids, wie kent ze niet. Vanaf 1969 is de sneaker niet meer weg te denken uit de sneakerwereld. De populaire adidas Superstar werd oorspronkelijk ontworpen als sneaker voor basketbal. Doordat bekende basketbalspelers de sneaker hadden, droeg na één jaar 75% van alle basketbalspelers de adidas Superstar.

Wie is RUN DMC en wat heeft hij met de adidas Superstar te maken?

De adidas Superstar sneaker was niet alleen populair onder de basketbalspelers. Deze sneaker werd ook populair bij de bekende rapgroep Run DMC. Deze rap groep stond bekend om hun tegendraadse fashion style. Zij droegen de Superstars op een hele herkenbare manier zonder veters. Tijdens de internationale tour van Run DMC werden de Superstar sneakers flink gepromoot. In 1986 heeft Run DMC zelfs een nummer opgenomen over adidas, ‘My adidas’. 

De comeback van de adidas Superstar

De adidas Superstar is een sneaker die zowel voor heren als dames erg populair. De adidas Superstar voor heren wordt momenteel aan de lopende band verkocht. Iedereen kent de bekende zwarte adidas Superstar en de witte adidas Superstar. Momenteel worden de sneakers in vele kleure varianten geproduceerd. Deze kleurtjes slaan goed aan bij de dames. Naast de adidas Superstar voor dames vind je uiteraard ook een hoop adidas Superstar voor de kids. 

Wanneer je op zoek bent naar andere klassiekers van adidas kun je de adidas Stan Smith en adidas Gazelle collecties bekijken.