• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

adidas Superstar

adidas superstar
20 van 34 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 14
20 van 34 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
Volgende 20 van 14

adidas Superstar sneakers | SNEAKERS.nl

De adidas Superstar sneakers, wie kent ze niet. Sinds 1969 is de sneaker niet meer weg te denken uit de sneakerwereld. De populaire adidas Superstar werd oorspronkelijk ontworpen als sneaker voor basketbal. Na één jaar droegen dan ook meer dan de helft van de basketbalspelers de adidas Superstar. Tegenwoordig is de sneaker volledig geïntegreerd als casual sneaker.

adidas Superstar - RUN DMC

De adidas Superstar sneaker was niet alleen populair onder de basketbalspelers. De sneaker werd ook populair bij de bekende rapgroep Run DMC. Deze rapgroep stond bekend om hun tegendraadse fashion stijl. Zij droegen de Superstars op een hele herkenbare manier zonder veters. Tijdens de internationale tour van Run DMC werden de Superstar sneakers flink gepromoot. In 1986 heeft Run DMC zelfs een nummer opgenomen over adidas, genaamd ‘My adidas’. 

De comeback van de adidas Superstar

De adidas Superstar is een sneaker die zowel voor dames, heren als kinderen erg populair is. De adidas Superstar voor heren wordt momenteel aan de lopende band verkocht. Iedereen kent de bekende witte en zwarte basisvarianten. Momenteel worden de sneakers in vele kleuren geproduceerd. Bekijk bijvoorbeeld eens de adidas Superstar Originals Wit/Goud voor dames of de adidas Superstar White Core Black voor heren. Naast de adidas Superstar voor dames en heren vind je uiteraard ook de adidas Superstar voor kids. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht met de adidas Superstar Crib Baby. De adidas Superstar is dus een echte familieschoen.

adidas Originals

adidas heeft nog een heleboel andere modellen in haar Originals lijn. Ben je op zoek naar een soortgelijk sneaker? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de adidas Stan Smith pagina of de adidas Gazelle pagina. Iets andere modellen, maar wel net zo populair, zijn de adidas ZX Flux en de adidas X_PLR. Bekijk het volledige assortiment op onze webshop SNEAKERS.nl of in een van de SNEAKERS winkels.