• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. 100 dagen retourtermijn
  • 10 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

ARKK sneakers

Arkk Copenhagen sneakers
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20
1 van 1 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

ARKK sneakers | SNEAKERS.nl

ARKK Copenhagen is een nieuw merk met binnen de collectie van SNEAKERS. ARKK sneakers is een uitbreiding van onze collectie aan premium sneakers. Sinds begin mei kan je ze terugvinden op onze webshop en een aantal SNEAKERS filialen.

ARKK SNEAKERS

ARKK is een hip merk afkomstig uit Denemarken met een iets andere style dan andere sneakers. Het merk haalt haar inspiratie uit de Scandinavische architectuur en lifestyle.  De eerste paar modellen die wij binnen ons assortiment aanbieden zijn de ARKK Raven Mesh en de ARKK Verlcalite.

ARKK RAVEN MESH SNEAKERS

De Raven mesh is de originele sneaker van ARKK, een echte klassieker. Het wordt gezien als de populairste schoen binnen de ARKK collectie en hij is verkrijgbaar op zowel onze webshop als in de winkels! De inspiratie van het ontwerp is gehaald uit de Deense sneaker mode en de schoen is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het is een hip model wat je goed kunt combineren met je dagelijkse outfit. 

ARKK VERLCALITE SNEAKERS

De Verlcalite is het tweede model binnen ons assortiment van het nieuwe merk ARKK. Het is een model wat helemaal binnen trends van deze tijd past. Naast de Raven mesh, is dit de toonaangevende sneaker van dit merk. Het is een sneaker die je makkelijk aan trekt en goed strak om je voet heen zit, daarnaast kun je het gemakkelijk combineren met veel kleding.

Vergelijkbare sneakers op onze webshop vind je bij PUMA. De PUMA Tsugi heeft een soortgelijk design met de sneakers van ARKK Copenhagen.