• Gratis verzending. Vanaf €59.95
  • Gratis retour. Pas thuis en stuur eenvoudig retour
  • 47 winkels. Altijd een winkel in de buurt
  • AfterPay. Eenvoudig achteraf betalen
  • Gratis retourneren en achteraf betalen

Björn Borg R200

0 van 0 artikelen
Sorteren op: Per pagina:
20

Er zijn helaas geen sneakers gevonden.

Björn Borg R200 | SNEAKERS.nl

Björn borg R200 is een kwalitatief goed afgewerkte sneakers voor heren. Deze sneakers zijn met veel passie ontworpen en bieden veel comfort aan. De Björn Borg R200 is voorzien van zwarte accenten, afgewerkt met zwarte veters en Björn Borg logo. Een sneaker die een sportieve uitsraling geeft aan je outfit. 

ONDERHOUD SNEAKERS

De sneaker kan onderhouden worden met de Bama sneaker protector, dit is een spray die een laagje legt over de sneakers wat vuil zoals cola, regen of zelfs zand tegenhoud. Het verlengd simpelweg de levensduur van jouw sneakers! Op onze webshop vind je verschillende Björn Borg modellen voor heren. Bekijk de modellen op Björn Borg pagina.

Björn Borg | HET MERK

In 1984 werd het merk Björn Borg opgericht. Het merk begon als eerst met het ontwerpen van sportkleding. Al gauw kwam Björn Borg met een nieuw concept op de markt, namelijk ondergoed concept. Een concept met een mooi ontworpen design, afgewerkt met Björn Borg logo. Het concept was zo populair dat iedereen in de jaren 90 een Björn Borg ondergoed wilde dragen. Naast de herencollectie lanceerde het merk in 1992 ook een collectie speciaal voor de dames.

Sinds enkele jaren produceert het merk ook schoenen met diverse Björn Borg modellen. De missie van het merk is om de nummer 1 te worden als fashion sportmerk voor mensen die actief en aantrekkelijk willen zijn. De producten van Björn Borg worden in meer dan 30 landen verkocht. Ontdek de collectie van Björn Borg op SNEAKERS.Nl of bezoek een van onze winkels.