DE LEUKSTE SNEAKER TRENDS VOOR DE ZOMER

19 MEI, 2020

De zon schijnt volop en iedereen geniet van het mooie weer. Wanneer het mooi weer wordt wil iedereen nieuwe zomerse outfits en daar horen natuurlijk ook sneakers bij. Sneakers die een paar jaar oud zijn kunnen wel weer een upgrade gebruiken. Elk jaar zijn er namelijk weer zomerse trends en dit jaar is geen uitzondering. Met welke sneaker zien wij jou deze zomer de show stelen?

#1 Witte sneakers

De eerste trend is een trend die er al jaren is namelijk witte sneakers. Witte sneakers zullen de komende jaren nog wel een trend blijven, dus het is het zeker waard om in te investeren. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer witte sneakers met een kleine touch met kleur of met een printje. Bij Hub sneakers zien we dit vaak terugkomen. Voor witte sneakers is er aan keuze geen gebrek.

#2 Kleurrijke sneakers

Het tegenovergestelde van wit is natuurlijk kleur en dit is dan ook precies de tweede trend voor de zomer. Deze zomer is niks te veel qua kleur. Hoe meer des te beter zelfs. Dus houd jij van opvallen dan is deze trend zeker iets voor jou! Vind je het nu lastig om te bedenken hoe je deze trend combineert? Dan is de tip om voor helemaal zwarte of witte kleren te gaan, hiermee zit je altijd veilig. Je sneakers vallen hierdoor ook nog meer op 😉 De PUMA Rider is het perfecte voorbeeld van een kleurrijke sneaker.

#3 Dierenprint sneakers

De laatste trend is dierenprint, dit is een trend die ook al wat jaren hot is. De dierenprint trend is voor dames en voor kinderen. Tegenwoordig zien we steeds meer sneakers met een touch van dierenprint. Met een leuke print maak je jouw zomerse outfit helemaal af!

Dit waren de sneaker trends voor zomer 2020. Loop jij straks rond met een van deze zomerse sneaker trends? Ga voor meer sneakers naar onze webshop!

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Op onze website vind je een breed assortiment aan topmerken. Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.